Myslite že za ty prahy je to dobrý kolo?
Myslite že za ty prahy je to dobrý kolo?
ne
No za ty prachy proč ne,ale asi možná by se dal sehnat i lepší kousek…třeba v bazaru.
já bych to taky za ty prachy neviděl tak špatně, za mně bazar ne,není z toho taková radost když to není nový (i za cenu že v bazaru seženou líp vybavený kousky)
já teda pořád přemejšlim o pells razzer comp, bud s V nabo s D.No a nebo přihodit 2000k a vzít razzer pro. Ovšem to už je kapánek nad limit a tak hledám alternativy. Jednou znich je právě i ten superior.
Ahoj, vlastnil jsem Pells razzer comp disc. Myslím, že za ty peníze to nebyla tak špatná koupě a pro začátek stačil. V této cenové hladině jsou kola dost podobná a mají stejné neduhy , rozdíl je až tak v kolech za 15000Kč se dá něco lepšího sehnat no. Dobrý ht se podlě mě (čistě subjektivně, pro každého zanmená dobré něco jiného) sehnat nové za cenu okolo 20000. Napiš jaký máš limit, pokud budeš víc jezdit, počáteční o pár tisíc větší investice se vyplatí.
no řikal sem si tu 10000. Stejnak to budu brát na splátky…ale o moc se mi to přesahovat nechce.
No jak tak na ty kola koukám, tak je to opravdu dost podobný. Jak sem tak pochopil tak vidlici alspon XCR. Na diskách netrvám i když ty BB5 na Pellsovi prej nejsou špatný,ale je tam jen XCM a mam pocit že jen 80.
Hodně tady doporučujete GT,ale ten rám mi nic neřiká.
A v jakém smyslu „neříká“?Jako že nelíbí,nebo neznáš?
nelíbí.