Jedete nekdo na burinku? nevite, jak vypada trat, jestli je to rychle nebo spis na vytrvalost? diky
Jedete nekdo na burinku? nevite, jak vypada trat, jestli je to rychle nebo spis na vytrvalost? diky
letos nejedu,protože zrovna v tomto termínu má kamarád svícu – priorita jasná:)
předcházející ročníky byl start a cíl v OL – tzn. prvních a posledních cca 13 km po rovině – sprint. letos má být start v bělkovicích? tím by rovina odpadla. tra? není špatná, není výrazně těžká,ale ani příliš silniční…mě se líbí (taky jsem OL local:)
Diky… ale nezlobil bych se za tu rovinku :)
nejdřív jsem si myslel, že bude tra? lepší než jiné ročníky, ale nakonec jsem zjistil, že valná část cest je stále stejná jako loni.Já bohužel nepojedu.Mám v pondělí, těžkou zkoušku.Tak si to užijte, já mohu akorát tiše závidět.
prevyseni cca 1500 m delka cca 60 km, v nedeli sem projel cast trate a libi se mi. Start i cil je v Belkovicich. Znaceni vyborne. Mapa je na webu kankovskyho ale ta kvalita je des :) …
jo, a ja jedu ;)
přesně 1660m
Jedu. Uz je zaplacena. Nechcete nekdo tedka v tydnu nekam vyjet?
na kterem kilometru jsou nejake velke kopce nebo nejake nebezpecne useky?
nejprudsi kopec je do pohoran cca na 25.-30. km. nebezpecne useky jsou vsude ;)
Jak vsude? ja treba myslim nejaky brutalni sjezd nebo neco takoveho…
zadny vyslovene nebezpecny usek neni. co me napada z hlavy – mezi Sternberkem a Domasovem prudka vracecka pres prikopu, za sjezdem z Pohoran single po korenech, ale nic mimoradneho. a ten kopec na pohorany se ke konci chodi (jede to mozna uplna spice)
kdyby ke konci-ja ho chodim temer celej :)