tak (nejen) Olomoučáci – kdo přijede v sobotu do Lašťan na start? snad bude hezky a sucho a pořádně to pojede :)
tak (nejen) Olomoučáci – kdo přijede v sobotu do Lašťan na start? snad bude hezky a sucho a pořádně to pojede :)
jedu, loni byl to mazec. Hlavne prejezd tankodromu – sem si pripadal jak na sahare :) Vcera sem byl kus projet trat je pekne znacena.
no myslím že se krapet zapotíme…ostatně jak minulý rok :-)
Jedu ve ctvrtek na bajku na chatu v Prostejove, v patek si dam veget a v sobotu du na to ;-)
ten tankodrom je pasáž úplně na hov.., nechápu, proč tam je. ale přetrpět se to dá. už se těším,až večer zakalím na koupáku :)
no jo, ty si to můžeš dovolit…máš to kousek od baráku..tak tam pak trefíš :))). Jinak ten tankodrom taky nechápu, zvlášť když jde objet…
strategicky umístěná základna:) pojedeš nebo jedeš na tu druhou akci?
Buřinku nejedu,uznávám,že bys mě porazil…nejsem sprintér :). Zkusím ten Moravskotřebovskej maraton. To bude klídeček (pár lidí,žádný davy) možná i tombolu vyhraju :). škoda,že nemám pak odvoz – nemůžu dát pifko :(
ok, změříme síly na Drásalovi. tam bude dost prostoru se projevit :)
jedu a uz se tesim hlavne na grafika jak mu natrhnu prdel:)) super zavod hlavne sebou hooodne piti:))
a jaký máte ambice? :)
aby ses třeba nedivil.Vy si snad berete camely?.Vždať tam budou občerstvovačky, to nám snad do flašek doplní inťáky, ne?
kamela neberu – lepeni a pumpu dam do kapes, musim jet maximalne nalehko. K tomu nazuju slicky a nikdo me nedohoni … a v cili vam vsem budu fandit. Nechapu co mate proti tankodromu :)
nechapu, co vidis na slickach :) tankodrom je *****, akorát se tam drncáš v korytech po ofroudech:( mě se nejvíc líbí ty kořeny pod pohořanama, ty jsou super
ty me zas ne – neda se tam jet moc rychle, zbytecna drncacka :)
právě že tam se ukáže, kdo umí jezdit na kole :)
včera byl tankondrom vpohodě.6ádné koryta.Bylo to uježděný do roviny snad tankama.Akorát trochu byl vytlačen vzorek od pásů.
myslim ze ten tankodrom neni davno v provozu …
no to asi ne , ale bylo to fakt něším docela uježděný-něčím s pásama.
a koukám, že jsem přispíval do jiného threadu tak tedy „Já tam budu.Budu ale rád jestli vůbec dojedu do cíle.Včera jsem jel tu trať a bylo strašný vedro.Když člověk zastavil, tak ho hned začali žrát komáři.Navíc mi za Lašťanama ulej jakýsi 40–50 letý chlap na treku co si taky zkoušel trať a to sebere veškeré ambice.O tom, že u Pohořan mě jeden šmejd na silnici chtěl sejmou tak že za jízdy otevřel dveře auta a ještě na mne cosi řval ani nemluvě.“ Jinak připadá mi to spíše jak závod pro silničáře.
mas pech – vcera sme te potkal – jel si z kopecka po lesni ceste smerem na radikov :)
sem si tě nevšim, měl jsi houknout.
a kterej si byl.Sem atm předjížděl jen jednoho borce a tys to nebyl.Jo a ještě když jsem se vracel tak jsem si dal sjezd z pohořan a na jednom místě-tedy cp leží mimo trať jsem ve 30 zahučel po náboje do bahna.Sem dojel dom celej hnědej. :o)
jel si dolu z kopce po asfaltce – ja jsem byl ten co funel nahoru
aha, já jen postřeh, že jel někdo proti mě, ani jsem si nevšim, že si to byl ty.
a nez sem se otocil byls' pryc …a jen ohniva cara za tebou ;)
nezastavuj a nebudou tě žrát komáři. Jinak nemyslím, že je to pro silničáře. Možná když se jezdilo z OL,tak to stálo za nic. Ale jinak trať docela jde. Jako místní ji jistě znáš nazpaměť…
ani ne jsem jí jel po2 v životě.Znám vždy jen některé části.Já vyhledávám většinou technicky náročnější terény.
letos ne protoze sem nesehnal odvoz z prerova, ale pristi rok snad jo. Ale chci se zeptat, jak je ta 50tka narocna technicky? srovnejte to pls s mamutem ci selou, tu znam :D nic jineho sem totiz zatim nejel… neni auto no o((
šela je technicky mnohem náročnější.Buřinka je prostě zcela v klidu-co se techniky jízdy týká.Je tam dost silnic a lesáckých širokých cest.AŸ na malé kousky tratě zcela bezproblémová.
dik, tak to by se me libilo. Toz kdyby mel nekdo volnej flek v aute urcite bych se rad svez. Benzin ci naftu klidne zacvakam celej, pokud teda nepojedeme tankem 100km/100L :D Toz kdyz se dobra duse najde najde pisni na mail. Nebo jestli nekdo jedete vlakem do olmika, tak bych se pridal, to by bylo asi uplne nejlepsi.
ani ne, je tam pár kořenů a kamenů, nějaký asfalt – taková klasika. je to dost rychlý, ale ne zase taková palba jako Oderská mlýnice. ale silničárskej závod to určitě není.
já letos nejedu, potřech letech jsem se rozhodl změnit lokál za 24hodinovku v Liberci…
trošku sprchlo, zbývá jen, aby se tak o 10st ochladilo a je to ideál :)
No k ránu slušná bouřka s kroupama,takže žádná sprška :). V sobotu má být jasno a +30´C …odpoledne si teda užijete :). Já to snad do 14h stihnu :). Vyjíždí se v 9h
vyjizdi se 14:30…
no právě odpoledne…já jedu ten maraton v Třebové přeci a ten je od 9h
jo, tak to jo. to nestihneš :)
možná se tam stavím večer vyjet na pivo…:)