Admine, prosimte , udelej neco s temi recenzemi, lidi si to furt pletou – misto bodovani znamkují. Co kdyby jsi vymazal cisla v zadavacim formulari recenze a nechal tam jen slovni hodnoceni? Nebo neco jineho…aby to bylo OK
Admine, prosimte , udelej neco s temi recenzemi, lidi si to furt pletou – misto bodovani znamkují. Co kdyby jsi vymazal cisla v zadavacim formulari recenze a nechal tam jen slovni hodnoceni? Nebo neco jineho…aby to bylo OK
Vyhodil jsem body nechal jsem pouze slovni hodnoceni.
ono by to vubec asi chtelo nejakej „dohled“… treba nechapu, proc tam napsal tohle do recenzi:
x-biker (2004–03–02 20:46:44) Test doba: týden; Hodnocení: 5 – Naprostá spokojenost Nazdar lidi, hele jestli nekdo mate nejaky zkusenosti s tímhle rámem tak mi tu prosím něco pisněte. Třeba jakou vidli na něm mate, jaké s ní mate zkušenosti a pocity z ní. No a to samy wo tom ramu. Uvažuju o koupi jetého, ale na žádným sem bohužel nejel páč ho nikdo koho znám nemá. Chci prodat svýho Benesta Hatcheta DS (120mm) a postavit si nekompromisní HC dělo na FR a DH. Předem diky.
nechal sem si vsechny recenze posilat do mailu takze ted bych to mel jaks taks kontrolovat ty starsi musim projit.
diky.