Co tak ,kdyby každý povině přidal alespoň jednu rezenzi,a? se to trochu zaplní,ne?
Co tak ,kdyby každý povině přidal alespoň jednu rezenzi,a? se to trochu zaplní,ne?
Eh, to zní jako práce..
Ale nakopl jsi mě, už jsem něco přidal..
souhlasim
ja už tam mam haddrivy :) takže úvazek splněn
Ze zasady jsem proti jakekoli povinnosti.
uděláš dobrou věc pro dobro druhých
Povinne? :o))
Navic…na co mam psat recenzi? Kdyz jsem mel chut recenzi napsat, tak jsem se dostal do asi 15 minutove rozvahy o tom, o cem to mam psat.
Obcas se dostavam do takovych situaci, ze mam nektery veci tyden, mesic…stridam to pomerne casto…umis si predstavit, kolik tech recenzi bych musel napsat, abych pokryl aspon jeden rok bajku? :o)
tak napiš nějakou s kterou si byl nejvíce spokojen
No ale to pak bude reklama :o)))
Nejlíp se podle mě píše o pláštích. Vystřídáš jich dost abys mohl srovnávat. Jednu takovou jsem napsal takže závazek mám splněn.
Raději a? píšou jen ti, co chtěj. Než se pak brouzdat článkama napsanýma jen proto, že lidi museli.
Ja ji nenapsal, proto že jsem musel, ale proto že jsem chtěl. :-) Jinak máš asi pravdu.
Já napsal recenzi na rám jen proto, aby se sponzor probudil :o)
Admine, co třeba rubrika „prima nápad“? V jistém časáku už jsem jí dlouho neviděl a nápady máme všichni. A přiložit k popisu obrázek.
Já bych recenzi klidně přidal, ale asi by nebyla objektivní. Letos jsem koupil po 12 letech kolo a samozřejmě se mi zdá super – nemám s čím porovnávat!
Svitava je řeka řek!