jakou doporucite podkovu pod vecka?hlinik karbon ocel nebo dural?dik a pokud mate link tak send my…dik za kazdy prispevek
jakou doporucite podkovu pod vecka?hlinik karbon ocel nebo dural?dik a pokud mate link tak send my…dik za kazdy prispevek
proc na XT podkovu SIDe? koukam ze resis cim dal vetsi chujoviny
no protoze se mi rozevira vidle jako p.....muzes mi poradit??
proc myslis ze na XT ne podkovu?
jinak podkova se snad neridi veckama ale mekkosti vidle!
copak vidla suntour nestiha? :-))
nestiha zadni stavba
jak to sleduju tak poridis za chvili uplne novej bajk
pro ignoranty starsich prispevku: napr. http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?… http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…
klikni si :-)
ja jsem to cetl ale z toho jsem nevysledoval nic moc extra…jen snad acor RB a magura nikdo jinej je nedela jo a jeste shit pells
ti to ma nekdo jeste vyrobit nebo co? :-)
chces nazory na kvalitu podkov? nazory od uzivatelu podkov? nebo primo radu kup si tohle a tamto ne? :-)
ps: jestli to brzdi, tak to neres (zadni stavba tveho ramu to prezije), brzdi poradne predni
predni brzdi skvele…resp mam avid sd sl paky a mam to na nejvetsi silu a blizko u rafku…zadni stavbou to hejbe hodne a predek drzi jaks taks…ale podkovy poridim…jinak rad poslechnu radu kup tohle a material karbonu nejaky moc neverim od doby kdy jsem zlikvidoval rohy a riditka…ta podkova no chci nejakou co nejpevnejsi dik
// MARIN (17.06.2004 07:31:20)
> Podkovy
Komponenty Mel nebo jeste mam podkovy Tektro,EXU a RB. Nejhezci a asi i nejlip
fungujici je RB. EXU asi po pul roce neprijemne vybledla barvicka ale to na
funkci nema vliv. Tektro nejak moc nezabranovala roztahovani ramu(hybal jsem
s ni dokonce rukou :) //
problem je v tom ze kazdej rika neco jinyho
problem je v tobe :-) otazka designu, fce, ceny? staci si vybrat kubo
honzo pleas!tesi me…do 500 design a hlavne funkcnost potrebuji a samozrejme dostupnost dela neco BBB?
Pokud ano, tutlají to. V katalohu '05 ji nemají …
Pokud chces aby fak fungovala tak jedine www.rbdesign.sk cena je krapet vyssi,ale funkce velice dobra.
Taky jsem viděl v bazaru Avidy Arch… ten model, co už podkovu má, vypadají celkem dobře.
Akorat ta podkova tam je k trochu jinemu ucelu :)
jo to je kdyz tam ma nahore cep jinak ja potrebuju podkovu ale mam na brzdach paralelogramy a nepasuje pod ty hlavy sroubuu
„ja potrebuju podkovu ale mam na brzdach paralelogramy a nepasuje pod ty hlavy sroubuu;“ – tomu nejak nerozumim
hlinik ledaze na okrasu :)
zadnou. nema to smysl. brzdny ucinek to nezvysi a roztahovani stavby se deje az v momente, kdy uz stejne zvyseni brzdnyho ucinku nema vliv na brzdeni, protoze se kolo davno netoci.
tak mi teda povez jakto ze se tam do nedavna ty podkovy davaly?
muhehe
Konstruktivní komentář.:-)
ja uz se SIDem zahodil flintu do zita
uz si na nem jenom pilujes slovnik:-)
nemohu s tebou souhlasit. I kdyz se zadni kolo netoci ma pro me velky vyznam zlepseni brzdneho ucinku. Napriklad pri poskakovani po zadnim a tak podobne.
Taky bych si dovolil nesouhlasit.
Taky s tim nesouhlasim. Kdysi kdyz jsem podkovu nasadil na ram HotRock H3000 brzdny ucinek se vyrazne! zvysil
Tak si zkus dat Vcka na ocelovej ram s tenkou zadni stavbou (puvodne urcen na cantilevery) a uvidis jakej je to rozdil :)
presne muj problem!!!!!!!ocelovy ram s centikama ted mam vecka a nastal problem
zhuýuýhjnui (spadl jsem hlavou na klavesnici)
:-)))))
Zdar,prodává se to ještě? Nemohu to na shopech nikde najít.
Zkusil bych se zeptat v nějakém cyklokrámu. Třeba se jim to tam někde na dně šuplete ještě povaluje.
Ty stavaly ranec a jsou dobry. Mam je doma v paru pro rafkovy Magury.
nejsou to RB design?
Ano, jsou.
kdyžtak bych jednu našel, asi kangaroo… jinak se koukni na trialový obchody, tam by se daly ještě občas najít
Díky všem! Až přijde rám (stavím synátorovi kolo) tak uvidím, jestli podkova bude potřeba.
Jakou velikost kola? Pokud menší než 26", tak bych to neřešil…