Nevíte někdo trošku víc o kolech Madison New Orleans SX a Madison Mineapolis SX? Prodávají se u Mountfieldu a měl by je vyrábět Author. Nikde jsem i nich nenašel moc info. Díky, L.
Nevíte někdo trošku víc o kolech Madison New Orleans SX a Madison Mineapolis SX? Prodávají se u Mountfieldu a měl by je vyrábět Author. Nikde jsem i nich nenašel moc info. Díky, L.
tescobiky od authoru…nebrat
Podle čeho soudíš? Proto sháním o těch kolech info, abych zjistil co jsou zač.
palladin to vystih presne,nic vic nepotrebujes…
„tescobajk“ si představuju trošku jinak.
brr. Tak to si uz ani nepredstavuju co si predstavujes.
http://www.author.cz/…ola/madison/
ale já tě varoval :o)
druhy:)
tak přesně tam o nich nic není :-)
Tam jsem se taky díval, ale není tam toho moc.
a co chces presne vedet?
něco takového: http://www.solidosport.cz/detail.asp?…
tak znovu: www.mountfield.cz/
tak znovu: tam kromě následujícího nic není: Rám dural Výška rámu ( " ) 18, 20, 22 Vidlice RST-COMII C4 Řazení Shimano ACERA Měnič Shimano ACERA Brzdy TEKTRO V Počet rychlostí 24 Hmotnost (kg) 12,9
no a proc myslis,ze tam nic neni?To kolo se v „normalnim bike shopu“ neprodava, maufild to povazuje za dostatecne,takze nikde nikdy vic o tom kole neziskas. navstiv maufila a tam si to prohlidni
proboha a co bys chtěl ještě vědět :o)
na čem jezdíš?
madison to nebude…
proc sis z toho kolo sundal ty nalepsky madison a nalepil tam Giant? P.S. toto je pomucka pro luboshe:)
nalepsky = nalepky
jen se ptám, abych získal představu, jestli si palladin nemyslí, že na rekreační ježdění (1000 km/rok) musí být kolo za 30 hadrů.
na tescobiku se dřív nebo později přerazíš…tak bych raději pošetřil a koupil si něco alespoň kolem desítky…
vždy? se tu bavíme o dvou kolech, jedno za 10 a druhé za 12 litrů, nebavíme se o celoodpruženém kole za 3 litry.
10 a 12? Tak to vubec neni co resit. Ani nahodou je nekupuj!!!
tohole neni madison,a rozhodne to kolo nema cenu 12kkc. http://www.solidosport.cz/…76776417.jpg
přečti si pořádně příspěvky. Ten odkaz na stratose sem tam dal jako příklad armstrongovi co bych rád získal za info o tom madisonu.
hm dik.......:-)
no kámoš si teď něco koupil..jako druhý kolo..hlavně na ježdění do práce.. základ dobrej rám..zbytek časem může upgradovat..
http://www.sterba-kola.cz/…0_flames.jpg
cena 11 000,–
dík, ale já chci krose. mám vyhlídnuté tohle: http://www.acstarbikes.com/detail.php?…
ale ještě to dál porovnávám a přitom jsem narazil na toho madisona a chtěl jsem vědět co je to zač.
http://www.4ever.cz/model.php?… aspon to ma a-head.....
Musi, kdyz si to chces uzit. Protoze se vzrustajici cenou kola neroste jen jeho vydrz.
Přesně tak, to že najezdíš 1 000 km za rok neznamená, že je musíš jezdit na nějaký herce. Dej na zde prezentované dobře míněné rady. Madison je značka Authoru, která je od začátku koncipována jako supermarketová odnož Authora. Varovat by tě mělo už jenom to, že ty kola prodává Mountfield. Je to jako si jít koupit lyže do drogerie.
tohle muze napsat jedine clovek ktery kolum vubec nerozumi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
je pravda ze marketová kola jsou tragicka ale prece jen to neznamena ze vsechna… navic Madison – tedy Author… ma uz docela slusne osazeni svych kol a docela se lisi od Olpranu a atd marketovych kol! A jeste neco kdyz sundas nalepky z kola treba to kdysi byl Madison a najednou je to neco uplne jineho budes porad tvrdit to co tvrdis… pokud ano tak promin ale vysvetlovat ti neco nema asi smysl…
// ma uz docela slusne osazeni svych kol // na to si prisel jak? to co je na webu autora je cistoktevny tesco. nebo sem te jen nepochopil a cely si to myslel ironicky?
nepochopil jsem si myslel!! :-))
Jo tak Vymi to bude znalec. Kdyžtak by nebylo od věci kdyby jsi uspořádal přednášku na téma kvalita supermarketových kol.
nene, Vymi totiz jednu sekacku na travu z Mountfieldu jezdi :)
presne… ale kdyz kuknes na me kolo reknes ze to nekdy byl Madison????? a ted mluv…
ne, a to hlavne proto ze uz je vsechno vymeneny, uz jenom ten ram a bude to OK :)
jo ten ram je porad stejny ale zatim jsem s nim spokojen :-) snad za rok kdyz budou penizky se neco podnikne… :-)
se podívej na profil…
a zavitova hlava ti nevadi?
A kdes to vyčet?
z kazdyho obrazku..... a je dokonce uvedena na jednom tvym odkazu. a 1"zavit na kole za 12litru je hooodne velkej podraz…
když si myslíš, že je to teskobajk, ok, ale rád bych věděl proč si to myslíš. Na základě čeho? Víš o těch kolech něco bližšího než že se prodávají u Bédi Trávníčka? Viděls je? Přečetl sis o nich něco? Sem s informacemi.
vždy? máš nahoře link..tak se na to podívej a neruš :o) rozklikej ty stránky od Authora.. prostě to jsou herky..
díval ses na ten link? tam nic není.
o tom ze je to tesco(mouintfield)bajk svedci ze:
Zkusím to říct souhrnně a pokud možno jemně: předražená kola nerenomované značky prodávaná v nespecializovaných prodejnách. Už jen ta kombinace by mohla varovat. Při osobním pokoukání jsem na nich nenašel nic, co by opravňovalo zájem o ně …
dík, konečně aspoň názor od někoho kdo to kolo viděl
Pres 1000 km a v poradku, neni na narocne sjezdy, ale to je mozna o cloveku
a jaké máš?
Mam jenom ATLANTU, ale myslim, ze to bude stavene podobne
a co servis? umí to béďa? :-)
to prave ne :-( to je spatne, cca po 100 km jsem byla v servise v Holesovicich a proste nic, jako kdyby tam nebylo :-(
Ale zase máš záruku 7 let a dostaneš „zadarmo“ světlo a podobný kraviny:-)
No ja treba nedostala ani blatniky :-(
Co myslíš. umí servis i ostatní řetězce co prodávaj Gianty, Scotty a já nevím co ještě ? Nebo je ten problém hlavně v tom, že je to odnož Authora ? No a jsem přesvědčenej o tom, že srvis bude Béďa umět líp než třeba Giga sport.
No to uvidime, za par dni jedu k Bedovi a dam vedet. Hlavne potrebuji vycentrovat kolo, coz asi tezko dokazi :-( a nemyslim, ze lidi, co opravujou sekacky a filtry do bazenu zvladnou servis na kolo.
No uvidíš. Já osobně když slyším Béďu s Izserem tak mám co dělat aabych nezvracel, ale zase na druhou stranu si myslím, že Mountfield je velice úspěšná firma a kdysi jsem se jednou stavil na jejich pobočce a i ten personál se mi tam zdál docela dobrej.
No kdyz jsem si ho kupovala, tak obsluha byla fajn, poradila. Ale lepsi servis je asi primo ve specializovanem servise na kola, tam o tom vi vic, nez kdyz maji na starosti nekolik set polozek dalsiho zarizeni ktere prodavaji
Jasně, ale garančku by ti měli udělat tam, kde si kolo koupila. A to že mají xxx položek je neomlouvá. Pokud něčemu nerozumím, tak to nemůžu prodávat.
Jo, ale na sekacky jsou dobry servismani! :-) Ono je to tezky, sirokej sortiment prinasi sice vetsi obrat ale pri servisu problemy a tak me taky dost prekvapilo, kdyz zacali prodavat i kola. Ja sice hodne rad nizky ceny, ale vseho s mirou, neznackovy zbozi je dobry malokdy. Kdyz usetrit na kole, tak koupit renomovanou znacku za dobrou cenu treba pri podzimnim vyprodeji. Pan Sterba, pri vsi ucte, asi taky neumi opravit krovinorez, ale na rozdil od Bedi Travnicka ho neprodava. :-)
Jeto sice Lincoln SX 04, ale i takhle může vypadat kolo Madison.. www.qake.wz.cz/1.jpg http://www.qake.wz.cz/2.jpg
S tou vidlici to vypada silene :-)
a to jako vypada dobre nebo spatne ?
no to je hnus!!!!!!
juj,madison bylo moje prvni „kolo“ a na nic vic, nez jezdeni za barakem, bych ho fakt nepouzival…si radsi kup authora, ale tohle ne.
Ked som pred 6 rokmi brigadoval v servise, tak 70% predanych pleciek bolo do 6–7000 Sk. Znacky, ktore si uz nepamatam (napr CTM a i.) a Madison. Madison bol z nich jednoznacne pri zhruba rovnakej cene najkvalitnejsi. Malo nastavitelne brzdy a vycentrovatelne rafiky, co v tych cenach rozhodne nie je samozrejmost. Takze ja vidim rozdiel medzi tescopleckami a Madisonom. Na druhej strane, vydrz este 3–4 mesiace a kup nieco z vypredaja.
Predtym, nez som kupil horsky, tak som jazdil PO LESOCH na prestavanej Eske Premier. Jazdilo to super, ale zhruba po 20km lesa to vyzadovalo servisny zasah (dostiahnut spice, nastavit brzdy a pod.). Co mi ale nerobilo problem (kluce som nosil sebou) a prejazdil som veci, ktore tunejsi zhyckani cyklisti povazuju na takom hardwari za nemozne. Ale priprav sa na podstatne vacsiu udrzbu, ked kupis nieco extra lacne.
Hlídej si slevy, třeba toto bych možná zkusil:
mame Madison New Orleans asi tretim rokem, dve stejna.
Jezdime s tim kolem Prahy a obcas do nejakeho lehkeho terenu. Zatim zadne problemy, servis Mountfield na Stodulkach.
Pritelkyne poridila nejake KTM z nizsi rady, cena 13. Je pravda, ze to je trosku o necem jinem, ale to je dane delkou a vyskou kola.
KTM mi prijde pohodlnejsi. S Madisonem se mi lip projizdi v lese mezi stromama.
Rozhodne si nestezuju.
To ses zaregistroval proto, abys odpověděl na pět let starý příspěvek?
Za tohle ti Bohouš dá lepší Playstation X-box? (:
beztak sekacku a zatoceni na kole stesti :)