Jak moc bude znat kdyz prejdu na zadnim kole z kevlarovyho racing Ralpha na dratovej?´poznam to na akceleraci, rychlosi, namaze ja nevim na cem jeste… :)
Jak moc bude znat kdyz prejdu na zadnim kole z kevlarovyho racing Ralpha na dratovej?´poznam to na akceleraci, rychlosi, namaze ja nevim na cem jeste… :)
Jsem antichrt, ale vím, že to poznáš na peněžence;-)
no prave… :)
Kde prodávaj drátový RR?
a nebude to reklama? třeba www.cykloexpert.cz tušim…
Jo dik, jestli ti to vadi, že to je reklama, tak to jsi moh napsat tak, jak to delaji vietnamci (misto Nokia maj noka, však to znaš, ne?) Mohls napsat třeba www.cykloexprd.cz ja bych to možná pochopil… :-)
A maj ty drátový pláště stejně tak velkej nápis na boku jako kevlary?
Ne.
tak to bych nekoupil :-)
A co tam teda maj?
Malej napis… :)
:-( Ale já chci velkej :-(
Máš doma lupu? A nebo bělobu…
si kup ty s velkym,kdo ti brani?:-)
mě brání cena, to je můj úhlavní nepřítel! RR drát- 460kč, RR light (kevlar) S VELKÝM NÁPISEM – 800Kč, a jinak cobyste mi doporučili tak kolem 500kč?? (silnice, polní cesty i velkej terén??)
jeezis:-),furt jenom penize…:-))
Tak si je mám někde ukrást? Moje Innovadery už nechci, se hned sjedou :-(
A navíc, víš co se říká, ne? „Bez peněz do cykloshopu nelez!“
myslím, že to nepoznáš vůbec, nezáleží jestli máš drát nebo kevlar, záleží na tom, co máš v nohách :-)
hm… tak v tom pripade muzu prodat kolo… :)
:)))
…a Ty o tom vis svy........ze. :)
BTW: RR se mi libi a byl to jeden z uzsiho vyberu ale jelikoz tady bylo receno, ze se rychle sjizdi – zustavam u CONTI
ja uz mam zadni RR 2krat prorizlej…
zac: kdes sehnal ty pěkné červené bovdeny.
typnul bych si programcycle.
kam ty na ty typi chodis… :)
Kto su to chrti? :-) …nemyslim psov :-)
Dneska jsem to byl i ja. Nechal jsem se prekecat na 42km vyjizdku se dvema XC jezdci. Zatimco oni jen tak lehce slapali a furt na me cekali, ja supel, makal, potil krev. Ale nakonec jsem to zajel. Takze dneska jsem si vytvoril svuj osobni rekord na jeden kopec u nas, ktery ma prevyseni tak 650m. Na DH kole za 1:10:(sekundy nevim). Pamatuji, ze na XC biku pred 5 lety jsem to jezdival za 47 minut. Takze se verejne za dnesni vykon chvalim :-) Vyhlasuji timto novou kategorii DH chrt :-)
Bikeri co maj radost z toho, kdyz se na kopci z vycerpani poblejou, a pak to dolu tlaci, protoze je to moc velky kopec.:-)))
To mas jako s jontakama a energetickejma gelama. Jestli to funguje nepoznas, ale pro jistotu ho na zavod vezmes :) Treba to na koncidluheho maratonu udela 3minuty coz muze byt 5 pozit a to se vyplati :) Nevim jakej je rozdil v hmotnosti mezi dratovou a kevlarovou verzi, ale kdyz jsem misto Michelinu hodil Pythony tak jsem rozdil poznal. Micheliny jely lip, ale zase defektem ztratis mnohem vic nez o neco tezsim plastem :) Takze asi tak…
tk jinak zkus si pro jistotu na maraton vzit misto gelu rohlik a poznas ze gel ma neco do sebe a da te do kupy, pripadne te nakopne..... uz me dostkrat zachranil… ale neni to na dlouhy maratony(teda minimalne je to na kombinaci jeste s necim normalnejsim:)
Kolikrat bych ten gel za rohlik se sunkou rad vymenil :)
nedelej mi chute :-) Rohlik se sunkou me vzdycky dokaze dostat :-) Mozna by jeste bylo zajimave sezrat gel se sunkou :-)
Nebo rohlik s parkem a misto horcice gel ?
s horcicnou prichuti klidne:)
Uaaa, tak to bych neriskoval :)
Pod tohle se podepisuju.
Ja vedel, ze jsi normalni :o)
Drátová verze má tvrdší směs, je těžší, akcelerace přitom bude pomalejší, z vlastní zkušenosti ale vim, že jede dobře i v drátové verzi 2.25, tím že má tvrdší směs dýl vydrží, ale v terénu na nej není až tak spolehnutí, na mokrym vůbec… Na zadním kole by tě ale nemusel až tak rozhodit…
takž ekonomické řešení dopředu dát kevlar pro dobré vedení a dozadu drát, protože tam ten smyk ustojíš :-)
jen nevím jak na tom bude drát s pohodlím. Já si ty kevlarový na 35 psíku nemůžu vynachválit, v kombinaci s pořádným novým sedlem je to naprostá pohoda.
copak muze se muze drat/kevlar projevit rozdilem v pohodli?
muze, protoze rr v kevlaru jsou sirsi nez dratovy.
no nechci být sprostý, ale kdybych chtěl být tak řeknu ku**vsky :-)
Jiná směs, jiné TPI – to se hodně projeví, většinou mají pouze stejný design a to je tak všechno. Dost často i jiná šíře i když RR je zrovna v obou provedeních stejně široký.
pokud jde o rozdily i v jinych parametrech, tak to jo. domnival jsem se, ze mate na mysli samotny rozdil kevlar-drat v patce…
v naprosté většině případů jiná patka =´rozdílné i ostatní paramatry, snad kromě vzorku všechno :-)
Myslím, že se najdou i vyjímky – Hutchinsony jsou myslím stejný, ale to se možná taky pletu, třeby mi to ostatní vyvrátí :-)
vyvratí… . Právě Pythony jsou tím známy, mají rozdílnou směs, jen ten vzorek a část názvu je stejná, .o)))
no a ani to dlouho netrvalo :-)
Dýl vydrží? Mě drát ubývá před očima, jakej pak musí bejt kevlar! Heh, zlatej Maxxis Ranchero na zimáku, je těžší ale drží.
Se mi zda, jakoby tady na foru byly RR nakej magickej ornament :)
Vznikl nový KULT RR!!! .o)) Ale ja v nem nejsem, .o). Je to na me moc hruby vzorek, .-), mam svojeho FF a Pythona/Innovadera, .o)). Ale nejlepsi je uplne sjeta, hladoucka Rubena, .-).
Taky v něm nejsem, mám svoje IRC Serac 2,1 kevlar a zatím nehodlám přesedlávat.
Taky mám rád IRC, ale po 3 letech na Notosech jsem si řekl, že zkusím zase něco rychlejšího, tak jsem tak členem RR clubu.
Naopak já do Notosu čerstvě skočil a zatím se nestačím divit. Nejenom že to jede do kopce jak zubačka, ono je to i po rovině rychlejší než Z-max, co jsem měl předtím … ale Z-max byl drát a Notos mám v kevlaru …
No a počkej až pořádně zaprší tak se i přesvědčíš, že jsou skvělé i v bahně. Podle mě jeden z nejlepší opravdu univerzálních pláš?ů, který nezklame ani na morku, kde většina rychlých univerzálů, včetně RR, už nestíhá.
No tvoje pojeti „horske“ cyklistiky je vubec nejake zvlastni. Celopevny kolo. Uzky plaste bez vzorku… nejsi ty silnicar?
jak se tak koukam na tvuj „bike“, nejsi ty motorkar co nema prachy na benzin?:-))
:o)
Tohle se fakt povedlo. Vsichni downhilleri jsou chudi motorkari :)))
Tak jo, po dnesku to vypada ze bude k dispozici kevlar 2.1 a drat 2.25… co mam dat na predek? Ta 2.25 v dratu mi pride hrozne uzka, skoro jak ta 2.1 kevlar (jenom subjektivni…)
Ten drat je asi tvrdsi vzorek, tak asi napredek kevlar.
2,25 uzka? Hele, na ted DH nesmis jezdit tak casto! Ti pak Padlista rekne, at tam das 3,0 ,ze tech 2,4 je stejne malo! :-)
ne, opravdu mi prisla s porovnanim moji 2.1 skoro stejna…
ale nene:-)
ale jojo! :)
a co takhle tu 2.25 koupit v kevlaru aby to bylo aspon tech 2.1(realne)?
Jde o to, ze ja to potrebuju koupit levne a v dratu maji jenom 2.25, kevlar sem vzadu proriz 2krat behem mesice…