Ted jsem na to narazil..
Ted jsem na to narazil..
Tak, ze gratuluju.
Macochy jdou asi pomalu do … , vid? :)
Ne. Ja gratuloval tobe, zes to konecne objevil :) Jestli si to udrzi „Manitou standard“, tak bych se toho vubec nebal :)))
Macochy jdou asi pomalu do .., vid?… …jestli si to udrzi „Manitou standard“, tak bych se toho vubec nebal .
LOL tak kdy si Manitou koupíš ?
Tak to ses hodnej :)
No už to někdo tady načnul. Vyměnit Dorado bylo na čase . Ale stím 1,5 sloupkem to je trochu okrajová záležitost , pokud to vztáhnu na ČR. tak tu není dostatečný vyběr cemově dostupných rámů s 1,5. (24cycles,WoodmnaComponents, Cannondale a podobní takže asi pro většinu nic moc. Zvláš? pokud se tu traduje že za pevnej rám dát přes 10 je blbost. V celo vodpruzích to je ještě horší.
Leda si něco nechat svařit u Nicolaye
duratec nabízí hlavy pro 1,5"
Ono by se toho naslo i vic :)
Týjo Duratek je fakt seriovka na FR a DH za normápní ceny :o)
kdyby bylo RB s 1,5 za normal cenu.
je toho víc. Scot , B1, Ghost , Nicolay , Intense …hodně ,ale sou to celý kola ,nebo rámy který jsou relativně drahý nebo nedostupný
Co deVinci? :) No nechme vtipu. Treba Schwinn nema osklivej ram na 1,5. Nebo: Alutech BeOne Brodie Cannondale Canyon Centurion Corratec Elan Bicycles Ellsworth Evil Gary Fisher Ghost Haro HiTec Intense Iron Horse Jamis Maxx Merida Nicolai Nox Orange Proceed Rotwild Scapin Scott Bicycles Stevens Thömus Trek Bicycles Turner Bicycles Univega Wheeler Yeti
…hodně ,ale sou to celý kola ,nebo rámy který jsou relativně drahý nebo nedostupný …seš mimo na co odpovídáš :o).
měřítkem v ČR je cena RB jako nejlepšího poměru cena/výkon.
pa-dlista mimo- vzacny to jev:-))
No to vis. Patek odpoledne :) Ono jesti RB nedela na 1.5 tak je pomer cena/vykon ⇒ dost vysoky. Asi to nebude zadarmo a vykon to bude mit jako hromada lehkych kovu ;)
tvoje nova bezmotorka(cesky nazev pro downhill bike:) taky neni z oceli:-)
fiha, i podle abecedy ((-:
Hmmm, tohle je na Duratec jak delany;-)
Jen na predni kus ;)
http://www.bikestore.cz/…_obrazek.asp?… nesmejte se:-))
o tom sem uvazoval, ale nastesti sem si to rozmyslel :-)
Proc nastesti?
Tohle se mi docela libi. Na to bych si asi zajezdil enduro.
Kinesis – pod 10 litru – Hanz to ma postaveny na 150mm Sherman Breakout, ale myslim si, ze to snese i 180mm.....teda doufam v to…je to jeden z adeptu na novyho bajka pro me :)
co se tyce vysky vidly, bude nizsi nez 66 na 170mm ( mluvim o sc verzi na 200mm zdvihu )coz je docela dobry. 34mm nohy nejsou k zahozeni. zvedavej jsem na chod…
nebude nizsia… bude rovnako vysoka ale s 1.5" hlavou, na pinkbike zase niekto obstastnoval vyskami vidiel;-)
a tych 30mm na macochu robia tie stople, co trcia spod osiek … hmm, som fakt zvedavy, co to bude robit … za tu cenu:-)
jj. U Marzocchi jsou spodni nohy vyssi, coz prispiva k lepsi tuhosti… no a taky mely vyssi korunku, aby vypadala vic jako pismeno M ;)