Co říkáte na titanové žihadlo?
Co říkáte na titanové žihadlo?
co treba historie? jinak mi prijde ze az na to ze titan tak zadnej zazrak a jeste drahy (bez osobni zkusenosti).
Súhlas,a s osobnou 3 ročnou skúsenos?ou.Ale dobrý pocit.
To nejlepší co existuje. Kdybych měl prachy, jdu do toho :-) Ale Sfinx je taky dobrej :-))))
no vlastně ještě lepší je 1.2 (softail) anbo vůbec nejlepší je 1.4 Je to prostě krásný šperk :-)
jj, 1.4 je nejluxusnejsi! :-P
jo to je :-)
titan je super.a nechápu jak h někdo může s něčímsrovnávat,ale uznávám,že třeba morati jsou drazí,ale je to hezký rám.
nevím, Morati se moc srovnávat nedá, je to prostě šperk, který když někdo má tak je bud blázen do biků nebo prachatý podnikatel :-)
nejdrazsi na titanu je to zpracovani. A toho je u 1.4 moc. Treba ty patky apod… slint! :-P
ale třeba ruský titan je levnější :-) Ne, opravdu ta 1.4 vypadá hodně libově, ke všemu je ještě leštěná, takže paráda. Dokonce sem ji sehnal za super peníze, ale byl to na mě malý rám :-)
ano rusky tittan je levnejsi, ale opravdu jen nepatrne a navic to zpracovani vypada jak zabradli z atomovy ponorky (rusky pochopitelne); osobne bych si rusky ram za 27.000,– nekoupil viz. titanwills
hezkej? trubicky jak ocelaky z prvopocatku MTB, vaha jak Dural, cena jak carbon…
Uplně nové bych si asi taky nekupoval ale mám cylokrosové kolo morati s Dura-ace za 25litrů.Rok jetý.Celkem slušný ne?
ja nevim.
kde si to splašil? To je čórka?
Ne to jsem koupil od jednoho profika
jo to morati je super,ale je fakt drahý.z ruska to jde sehnat o dost levněji.
Je pekne, ze rusky titan mas <30k, ale jde jen o svarene kruhove trubky. Dle mne je to k nicemu za ty prachy… . Musi to byt trochu tvarovane a vychytane jak Moratky, at to pruzi tam kde ma a je tuhe tam kde ma. Takze uz bych radeji pridal za Moratku. Ale pravda je, ze si to nidky nekoupim, .o). 1.4ka je šperk, krasavec… .o)
Za dobre penize je to Morati co je na netu…Za 34000Kc na kompletnim XTRu a to kolo je pomalu nejete…
za 34 ? není to nějaká levá ?
taky se mi to zdá nějaký levný.....
čórka ?
možná…???
kde na netu to je?
Ne velo.vpress.cz par starnek dozadu…posilal mi foto a fakt vypada super…Potrbuje to prej prodat kvuli rodine…
bez na cyklobazar.cz dej heslo morati je jich tam dost, a mikdo to nechce – ja mel zajem od nejakyho kluka z liberce, ale byl lehce mimo realitu chtel za jety ram 30.000,– ted ho tam nechava s hlavou, sedlovkou morati za 19.000 – o tom by se dalo uvazovat – poslal mi i fotky kolo vypada netknute, ale nema komplet nalepky (to se da koupit – sada stoji tusim 300,–), ale horsi, ze se moc nechtel bavit o nejakem nabyvacim dokladu
jo byola to 1.3
Kde se dají sehnat ty nálepky??
Primo v Morati.
v programcyclu
a jsou to spis obtisky
Zkus nálepky sundat. Kankrlíček je sundal. Myslel jsem, že to bude škaredé a trochu potupa Morati, ale měl pravdu, teď to vypadá lépe, příjemně surově a více bikově.