• Wheel-man

Co říkáte na titanové žihadlo?

0 0
    • Jenda  

co treba historie? jinak mi prijde ze az na to ze titan tak zadnej zazrak a jeste drahy (bez osobni zkusenosti).

0 0
    • sfinga  

To nejlepší co existuje. Kdybych měl prachy, jdu do toho :-) Ale Sfinx je taky dobrej :-))))

0 0
      • sfinga  

no vlastně ještě lepší je 1.2 (softail) anbo vůbec nejlepší je 1.4 Je to prostě krásný šperk :-)

0 0
        • Meesha  

jj, 1.4 je nejluxusnejsi! :-P

0 0
          • sfinga  

jo to je :-)

0 0
          • jack  

titan je super.a nechápu jak h někdo může s něčímsrovná­vat,ale uznávám,že třeba morati jsou drazí,ale je to hezký rám.

0 0
            • sfinga  

nevím, Morati se moc srovnávat nedá, je to prostě šperk, který když někdo má tak je bud blázen do biků nebo prachatý podnikatel :-)

0 0
            • Meesha  

nejdrazsi na titanu je to zpracovani. A toho je u 1.4 moc. Treba ty patky apod… slint! :-P

0 0
              • sfinga  

ale třeba ruský titan je levnější :-) Ne, opravdu ta 1.4 vypadá hodně libově, ke všemu je ještě leštěná, takže paráda. Dokonce sem ji sehnal za super peníze, ale byl to na mě malý rám :-)

0 0
                • steel is real  

ano rusky tittan je levnejsi, ale opravdu jen nepatrne a navic to zpracovani vypada jak zabradli z atomovy ponorky (rusky pochopitelne); osobne bych si rusky ram za 27.000,– nekoupil viz. titanwills

0 0
            • wroum  

hezkej? trubicky jak ocelaky z prvopocatku MTB, vaha jak Dural, cena jak carbon…

0 0
              • Wheel-man  

Uplně nové bych si asi taky nekupoval ale mám cylokrosové kolo morati s Dura-ace za 25litrů.Rok jetý.Celkem slušný ne?

0 0
                • wroum  

ja nevim.

0 0
                • sfinga  

kde si to splašil? To je čórka?

0 0
                  • Wheel-man  

Ne to jsem koupil od jednoho profika

0 0
                    • jack  

jo to morati je super,ale je fakt drahý.z ruska to jde sehnat o dost levněji.

0 0
                      • zirecek  

Je pekne, ze rusky titan mas <30k, ale jde jen o svarene kruhove trubky. Dle mne je to k nicemu za ty prachy… . Musi to byt trochu tvarovane a vychytane jak Moratky, at to pruzi tam kde ma a je tuhe tam kde ma. Takze uz bych radeji pridal za Moratku. Ale pravda je, ze si to nidky nekoupim, .o). 1.4ka je šperk, krasavec… .o)

0 0
                  • moratii  

Za dobre penize je to Morati co je na netu…Za 34000Kc na kompletnim XTRu a to kolo je pomalu nejete…

0 0
                    • hydrant  

za 34 ? není to nějaká levá ?

0 0
                    • sfinga  

kde na netu to je?

0 0
                      • moratii  

Ne velo.vpress.cz par starnek dozadu…posilal mi foto a fakt vypada super…Potrbuje to prej prodat kvuli rodine…

0 0
                      • steel is real  

bez na cyklobazar.cz dej heslo morati je jich tam dost, a mikdo to nechce – ja mel zajem od nejakyho kluka z liberce, ale byl lehce mimo realitu chtel za jety ram 30.000,– ted ho tam nechava s hlavou, sedlovkou morati za 19.000 – o tom by se dalo uvazovat – poslal mi i fotky kolo vypada netknute, ale nema komplet nalepky (to se da koupit – sada stoji tusim 300,–), ale horsi, ze se moc nechtel bavit o nejakem nabyvacim dokladu

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.