Občas se objevuje v článku o stavbě kola „výrazný slopping“, nebo „sloppingový rám“… Co to znamená. Díky
Občas se objevuje v článku o stavbě kola „výrazný slopping“, nebo „sloppingový rám“… Co to znamená. Díky
V překladu:skloněný…nakloněný…svažující se…šikmý…stráň…svah…a to je všechno co vím :-))
dle jakychsi pradavnych podivnych pravidel byla horni ramova trubka vzdy vicemene vodorovne pak ale nekoho napadlo ze by se pri uplne stejne geometrii, tj. stejne uhly hlavy, sedlovy, rozvoru, svetlosti stredu blabla, dala ta horni navarit sikmo a horni trubky zadni stavby snizit – tuzsi, prostornejsi a hezci ram – to co schazi na vysku se dozene sedlovkou
mno a to je asi tak ten sloping
Má pravdu ten koumák. Vem to asi tak, že „dámská kola“ jsou jen kola s největším slopingem na světě…
A co teprve DH pevnaky, ze jo :)
tomuhle říkám slopping http://www.blesk.cz/…ts/image.php?…
(-: :-)
je to slangový výraz pro nezřízené pití alkoholu (já slopu, ty slopeš, on slope atd..:)
Poměřování úhlů rámových trubek při slopání /nestřídmém požívání alkoholických nápojů /.
sem měl menší slopping ve čtvrtek a byla to prima jízda, doporučuju :o)
no ja byl na amaterskem triatlonu v Svatym Janu nad Malsi, dalsi jsem si dvojityho slopinga vecer púred jizdou a vysledek byl o pul hodiny horsi cas nez loni … v cili jsem na dalsi sloping uz chut nemel
Díky za odpo…, s tou ženskou je to dobrá poznámka. Alespoň vím co mají ženský největší – slopingový rám.
Zdar