Chci se zeptat, dle vašich zkušeností, co je lepší ? Uchycení na rám nebo uchycení bez předního kola -upnutí vidlice přímo do nosiče a přední kolo do kufru.
Chci se zeptat, dle vašich zkušeností, co je lepší ? Uchycení na rám nebo uchycení bez předního kola -upnutí vidlice přímo do nosiče a přední kolo do kufru.
funguju oba, ale nejako som si uz viac zvykol na nosic bez predneho kolesa. Pri prudsom brzdeni je asi vyhodnejsi, mozno sa ale viac obavam pri nejakom rozkyvani kde su jamy a pod..Neviem ake su tohtorocne modely, ale ja som musel kupovat novy, kvoli prechodu na kotucove brzdy, lebo na starsi model co som mal to nepasovalo. Inak spokojnost aj pri dlhsich cestach po dialnici.
Díky, díval jsem se na Thule a právě tam bylo pro a bez uchycení kotoučových brzd. Jde to kolo při uchycení za vidlici zamknout ?
ano, vpredu je zamok.
mam kolo s kotoucovkama a pouzivam ten zakladni nosic thule a zadny problem s kotoucovkou pri upinani za predni vidlici nemam.Skutecne Ti to neslo upnout s tou kotoucovkou, ze jsi musel kupovat ten specialni model?jaky typ kotoucovky mas?
hej, neslo…mam Black+Magura Marta. Na tom novom nosici je to inak tvarovane..tazko sa to popisuje..ide predovsetkym o to napojenie tej lyziny do toho patentu.
abcyh pravdu rekl,jeste jsem se s tim nesetkal, zatim jsem kazde kotoucovky(tedy kolo s kotoucovkami) bez oproblemu dostal na ten zakladni nosic, tak jsem to povazoval spis za obchodni tah thule nez nutnost. Magury jsem ale nezkousel.Predpokladam, ze klasickou vidlici, tedy i silnicku upnes do teho specialniho drzaku pro kotouce asi take.
ano, to mozes. Ja mam VeloVise 511 a VeloVise Pro 511–1. Vsimni si, ze na tom Pro511–1 je taka medzera medzi tym uchytom a lyzinou a tam ti presne zapadne brzda, ten starsi typ tam nema tu medzeru.http://www.thule.com/frames.asp?id=18145
Pozor, ak nemáš primerane veľké auto, to koleso v kufri ti može prekáža?, hlavne ak je vás viacej. Existujú aj nosiče na zadnú gulu, videl som to aj naživo. Bolo to prima, ale neviem ako by vypadali biky, keby pršalo.
tak si dokupis nosic aj na predne koleso.