Uvažuju o koupi celoodpruženého kola a o tom jak ho převážet. Jde třeba i-drive(nebo i jine) se spodní rámovou trubkou tak vysoko dát na nosič thule proride 591?
Uvažuju o koupi celoodpruženého kola a o tom jak ho převážet. Jde třeba i-drive(nebo i jine) se spodní rámovou trubkou tak vysoko dát na nosič thule proride 591?
jde, vozim tak i-drive 5. pasuje to parádně :o)
Oživím znovu vlákno:
Mám taky GT I-drive (Maraton). NA starém nosiči Freeride 532 jsem musel posunovat podélně zámky nosiče, aby se lyžina posunula dopředu a rám se dostal dom čelistí na výšku.
Je možná taková úprava i na Thule Proride?
Buď podélně lyžina nebo na výšku čelisti?
u proridu to jde taky, jen oficialne ma byt hrana zamku 250mm od zacatku nosice. Sam jsem ted zamek posouval dal od pocatku z duvodu, ze moje kolo ma celkem velkej rozvor a predni uz nevychazelo zrovna dobre do uchytu.
Mám Gt Sensor,takže podobný problém.Pokud jsem ho chtěl převážet v tom nosiči co máš na obrázku musel jsem vypustit vidlici,pak to šlo.Jinak ne…
Loni jsem vozil GT Sensora na Proride,lze a je nutné to posunout.
Vozím GT Force na posunutém Proride a v pohodě.
OK diky za zkušenosti, šlo mi o to, abych nekoupil a nešlo to posunout.
A nebo koupit Thule outride 561. Je to sice drazsi, ale mas zaruku, ze tam das cokoliv. Adaptery na pevne osy se daji take dokoupit. Pro meho Marina nebyla jina moznost.