Zdravím,
zakládám tento topic hlavně pro lidi, kteří jsou stále na vážkách jestli pořídit radon, canyon nebo jiného HT kolo kolem 20t.
Mé zkušenosti s nakupování přes bike-discount jsou velmi pozitivní. Ted mi to asi neuvěříte, ale kolo jsem platil v úterý večer kolem 16 h přes paypal a kolo mi přišlo v pátek dopoledne ;). Takovou rychlost jsem fakt nečekal. Dopravce byl na německé straně DHL, který pak předat kolo české poště a ta mi také kolo doručila. Nekupoval jsem jejich speciální krabici na kolo, ale spokojil se s tou jejich normální. Kolo přišlo opravdu precizně zabaleno. Po vybalení bylo kolo bez jediného škrábance a samozřejmě výborně seřízeno. Taková drobnůstka, kolo přišlo bez pedálů, takže je s tím třeba počítat. Jinak pokud si při nakupování dáte do košíku službu nahuštění vidlice, tak vám to zdarma udělají včetně nafoukání kol. Já si třeba napsal přímo moje kilogramy a že preferuju sportovnější nastavení. Mám najeto kolem 100 km a jediný problém který mám je malinko pískající přední brzda – ty se ještě zajíždí. Co se týče 26 vs 29, tak jsem byl vždy zastánce 26", ale po projetí sotva pár kilometrů už bych se k 26 nikdy nevrátil. Ta 29 mi vyhovuje na mojí výšku mnohem více. Kdyby jste měli nějaký dotaz, tak sem napiště nebo na mail, rád pomůžu… Přidávám pár fotek, jinak ve skutečnosti je to mnohem větší pecka (sry foceno na rychlo mobilem). Brzo jsem hodím odkaz na youtube, kde si budete moct všechno prohlédnout…
P.S. omlouvám se, že jsem dal na vzhled, místo na výbavu xD Místní asi budou vědět co myslím