Jak se podari umistit dotaz aniz bych zadal kategorii?viz prvni drzka v naslapech,ani tam nemuzu pridat prispevek
Jak se podari umistit dotaz aniz bych zadal kategorii?viz prvni drzka v naslapech,ani tam nemuzu pridat prispevek
co ? – jeste jednou a srozumitelne :))
chci zalozit novy thread,pokud nevyplnim kategorii,hodi mi to hlasku, „je treba vyplnit kategorii“ a on to neudelal a dotaz je tam,a kdyz sem tam chtel neco pridat jako reagovat tak mi to haze to stejne „je treba vyplnit kategorii“ a neumim tam nic dat,ja vim o nic nejde ale jsem zvidavy
nebo schiza ?
ne fakt mi to nejde!!!!!!!!
kdyz nevis ptej se admina, ja (my) ti tezko pomuzem ;)
snad tu admin vleze,ale fakt mi to nejde pridat,tobe se tam zobrazi kategorie u toho jeho prispevku prvni drzka vnaslapech nebo tak nejak?
snad tu admin vleze,ale fakt mi to nejde pridat,tobe se tam zobrazi kategorie u toho jeho prispevku prvni drzka vnaslapech nebo tak nejak?
no a mam to tu dvakrat,co to blbne?ale grafiku aspon ty jediny si tu vlez a snazis se zjistit co se dalo
asi je to rozbity – kouknu na to
Jo ja vim co s tim je .. :)
neni to rozbity?
je to rozbity .. :)
Admine diky
nemas co delat ? volno si mel vcera ne ?
ne nezobrazuje :)
ty vole Lanci mel jsi pravdu .. :) Ted mi to taky neslo jak tam dal admin test, tak to same co Tobe a ted mi zmizlo uplne .. :)
to je vzruso co?
uz by to jit melo
dik