zdárek, netušíte co se stalo s www.pinkbike.com ještě včera klasika a dneska nic:-) a ještě jestli neznáte podobnej web s rozsáhlejma galeriema fotek od lidí atd? (dolkop.com samo znám:-) )
zdárek, netušíte co se stalo s www.pinkbike.com ještě včera klasika a dneska nic:-) a ještě jestli neznáte podobnej web s rozsáhlejma galeriema fotek od lidí atd? (dolkop.com samo znám:-) )
asi ti to nekdo zakazal, normalne funguje
mamíííí, sou na mě zlý:-(
This domain name expired on 02/01/2006 and is pending renewal or deletion.
ja fakt nevim :-)
Mne to taky nejde. Nemas to treba jen v „nacachovany“?
no to nemam, navic se podivejte na datum posledniho clanku
Mně to taky jede v pohodě…
OK, mne to zobrazuje tohle.
souhlas, tohle to tam mám taky, jen sem byl línej to scrínsejvovat:-)
Me to taky jde… Podle me je mozny, ze na nekterejch serverech jsou uz neplatny DNS zaznamy. Do par dni by se to melo srovnat at na 1. nebo 2. variantu. Osobne si nemyslim, ze by nejak hroziil zanik pinkbike.
Mi funguje ;)
Mi to bezi. T-Mo GPRS.
Tak ja to mam i v cachi od googlu :( Teda aspon nahore. 72.14.207.104/search?q=cache:k2LUUiMEavUJ:www.pinkbike.com/
dá se s tím něco dělat? nebo mám jen počkat?
vzdyt to Radek psal… cekat, az se daj doporadku DNS zaznamy na serverech cestou k tobe
díky:-) nojo, sem nějakej natvrdlej… jak se to nedá soustružit nebo frézovat, tak tomu moc nerozumím:-D
muzes si to we winskach nebo linuxu nastavit smerovani sam 67.15.96.69 www.pinkbike.com
win: c:/Winnt/system32/drivers/etc/hosts lin: /etc/hosts
amen
uz se tesim na diskuzi „co se ZASE stalo s pinkbike.com?“, az se treba zmeni jejich hosting a black.horse zapomene na tyhle upravy :-)
tý… heleď… jeden… ušatej…drzej…:-P chjo, forum je od toho, aby se tu řešili věci:-)
no vzdyt jo, rikam, ze se na to tesim :-)))
Da, jak psal admin nize – mel jsem to napsat rovnou.