Zdar, shanim silnicni ram pro pritelkyni. Meri 160cm, takze v odpovidajici velikosti a barve (cervene) :) Nejlepe novy se zarukou
Zdar, shanim silnicni ram pro pritelkyni. Meri 160cm, takze v odpovidajici velikosti a barve (cervene) :) Nejlepe novy se zarukou
Tak to je fajn, určitě jí uděláš radost :-)
Duratec, Fort, Sirer, Bares – ten posledni bude asi nejlevnesi. Vsichni poradi co a jak a pripadne postavi ram (kolo) na miru.
Kolo ji postavim i sam, jen potrebuji sehnat odpovidajici ram za „slusnejsi“ cenu… MO ceny me moc nepomuzou
Tohle jsou primo vyrobci, tak niz se uz asi nedostanes, ledaze by jsi to kupoval pres nejakho obchodnika.
Jo, i ne..... Staci mit v Duratecu znamy :)
Tak to potom bych se tu neptal a sel k tomu znamemu.
Ja bych sel taky, ale jsem limitovan rozpoctem a slusnej ram od Duratecu s karbonovou vidli, hlavou je cca 10k… Sam ho nemam a jezdim na Meride, pac nejsou chechtaky
no to te moc levne nevyjde… cele kolo hlavne silnicka vyjde daleko levneji komplet nez se pleskat s osazovanim
rozpocet je cca 20k pri osazeni sadou Shimano 105, Ritchey PRO…
?????
Za ty prachy sešeneš běžne základní rám na Xenonu nebo Soře. Nechápu.
:))) V krame urcite Sadu 105 bez dualu mam za 10k kc
To ji jistě potěší, když jí nadělíš řazení na rámu. Duálama bych u ženské naopak začal, aby pak neříkala, že na nákupním speciálu z Tesca se jí jezdilo líp, protože nemusela při řazení šmátrat někam pod sebe. Manželce jsem loni postavil silničku z toho, co dům dal a dneska už by asi jiný řazení nechtěla.
A kdo rekl, ze bude mit razeni na ramu? Z bajka je zvykla na Gripshift a berany mi vyslovne zakazala, tak proc ji cpat neco jinyho
Prosba ke vsem, kdo se rozhodne prispet do teto diskuse: Nezadam o rady, zajima me, jestli nema nekdo moznost sehnat dobrej ram primerene velikosti za dobrou cenu
no tak to preju prijemne hledani za tu cenu budes muset hodne snizit pozadavky
Jeste pro upresneni, necekam rady ohledne vyrobcu, spise konkretni nabidky, pokud nekdo ma neco doma a hodla se toho zbavit
Chápu přesně o co tady de, ale nepočítej s tim, že pukud k tomu má někdo přístup, (jako že určitě jich tady pár bude) tak by se o tom rozšiřoval na B-F.
Jen pro vysvětlení: přístup k jiným než MO cenám.
Skoda :((
Tak to potom nechapu smysl tohoto prispevku, kdyz tu je bazar.