• jaski

jak poznam jestli mam vozit 17" nebo 19"?

0 0
    • gobike  

Se tady poměř, a uvidíš http://www.wrenchscience.com/…g/Height.asp

0 0
    • BB  

pokud jdes do fullika, tak si dej pozor na to, ze kvuli ponoru je odlehcene kolo vyssi nez HT a obcas v tezkem terenu se mi kvuli vysce sedla blbe nastupuje. Pokud jsi mezi velokostma, tak u fulla bych asi sel na mensi ram. Ale hlavne vyzkouset obe velikosti a idealni je s ruznou delkou predstavce. Treba 19 s 10 cm a 17 s 13 cm predstavcem. Asi bych si podle uvedeneho odkazu spocital delku posedu a na obou ramech si ji nechal udelat pomoci delky predstavce ev. zahnutou sedlovkou na 17 a projel obe kola. Ale je to takova teoreticka, idealni situace, v rade kramu te pomalu nenechaji na kolo ani sednout, natoz projet a jeste experimentovat s predstavcem.

0 0
      • Return  

Fully jsou často kratší s vpředu strmější než pevné rámy stejné velikosti. Proto je právě u fullů lépe volit větší rámy. Výška posezu je u různě velkých fullů téměř stejná (o několik cm vyšší než u HT) a kratším rámem výšku nesnížíš. Já u fullů volím větší rámy než dříve u HT. Nejdůležitější je stejně jak se na tom člověk dobře cítí.

0 0
        • KubaBajk  

Já jsem teď koupil Giant Trance v L velikosti a měřím 181 cm,bez bot…lekl jsemse pak,že jsem udělal chybu,ale teď už mně to tak nepřijde..nebo co myslíte?Má tu někdo Trance?

0 0
          • KubaBajk  

podotýkám,že posed mě vyhovuje,jen lehce zkrátím předstvaec i když bych ani nemusel,na mém HT jsem měl posed velmi podobný

0 0
    • vt  

pomer si kolo na ktery ses zvyklej

0 0
      • KubaBajk  

rám je delší asi o 6 mm,hlavová trubka je delší o 5mm,při vynechání podložky je posed vlastně stejný

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.