Váhám před koupí těchto kol. Četl jsem velmi nepříznivý test, ale dost jsem jich viděl jezdit, takže se asi docela prodávají. Jaké máte zkušenosti? (odolnost, docenstrování atd.)
Váhám před koupí těchto kol. Četl jsem velmi nepříznivý test, ale dost jsem jich viděl jezdit, takže se asi docela prodávají. Jaké máte zkušenosti? (odolnost, docenstrování atd.)
Mam zkušenosti akorát s Ventama. Řekl bych že no problem. Jednou mi prdl drát, tak sem dal prostě jinej a docentroval. JInak sem na ně nemusel za 2 roky šahnout. Mam cca 88 kg. Na ostřejší závodní ježdění bych dal ale asi klasickej výplet min. 32 drátů. Tim že ty kola maj málo drátů tak mam pocit že nejsou dostatečně tvrdý. Na normání ježdění plně vyhovujou.
Mám od letoška eurusy jako závodní kola. Takže maji za sebou krátkýho Rampušáka, 155 km z dlouhýho Beskydu a jednu časovku. Nemám s nima žádný problém a tuhostí mi přijdou srovnatelný s Protonama.
Dík za informace. Vypadá to docela optimisticky.
Tak mě napadá: těch zbývajících 30 km dlouhé jsi jel ve „čtyřkolce“?
mam scirocco od minuleho leta. najeto pres 3500 km a to vetsinou kolem prahy na dost rozbytych silnicich. problemy nebyly a nejsou.