Dopředu sorry za tenhle off topic, ale zase v konkurencí témat jaké čůrání zvracení a podobných hovadin je to zase celkem smysluplný dotaz.
Můj budoucí tchán mám Oktávku 1,9 TDI liftback z roku 2000. Už je splacená a jelikož je to firemní auto, tak by ji možná prodal a koupil zase něco nového. Mě by se hodně líbila, tak bych mu chtěl navrhnout, že to od něj koupím, ale vůbec nevím jakou může mít hodnotu. Má najeto 50 tis – takže slušně zejtý diesel, původní cena kolem 650 tis. Motor jak jsem psal 1.9TDI asi 110 koní, stříbrná metalíza, tažné zařízení, elektrická klima, ABS, dva Airbagy, elektrony, nemá stabilizační systém, na streše bohužel chybí ližiny – je to myslím nejvyšší výbava, bez kožených sedaček. Je nebouraná, pravidelný servis, ani jedna porucha. Používá se pouze na dálkové cesty, nemá zimní gumy, v zimě se s ní nejezdí. Prostě ideální ojetina na koupi – auto jak nové.
No a abyste neřekli, že to sem vůbec nepatří, tak ji chci koupit proto, abych mohl do kufru hodit dvě kola a vyrazit někam do hor :-)
Díky za kařdý názor.