Omlouvám se že votravuju ve fóru, ale potřeboval bych sofort poslat do světa Scareba Super 80 s lockoutem, s trnama na véčka. cena pět a půl. Ostatní mailem, dík
Omlouvám se že votravuju ve fóru, ale potřeboval bych sofort poslat do světa Scareba Super 80 s lockoutem, s trnama na véčka. cena pět a půl. Ostatní mailem, dík
bazar je jinde. smazat!
To neděláš dobře, Jaromíre… :)
se omlouvám znova – už se to nestane ..... to s těma sirkama:-)
vidli u ktery skrta plast o podkovu fakt nechci.....
… tak toho sem se jeste nevsim
nechcete kralika? potvory se premnozili a nikdo to nechce jest .. :)
zkus na nich vydelat jako ten frajer co o nem bylo vcera ve spravach :-)
Ja bych si radsi dal dva sifony:)
5500? si upad ne :) za 6100 je novej :/ takže to tipuju že to prodáš pod 4000
jj realna cena bude urcite do 4 000, pokud to vubec proda :-)
Kde ?
Snad nechces Skareba ?
Myslíš, že by to byla změna k horšímu ve srovnání s tou Aerosou, co mám teď ? Pokud chci zdvih cca 8cm, tak mám v ceně pod 10 tisíc na výběr jen obvyklou trojici Skareb / MX Comp / Pilot …
zapomel jsi na Suntour .. :)
Nezapomněl, nebyl zahrnut do výběrového řízení …
To urcite nee, ale : Rozmysli si poradne tech 80mm. Navic Ti jeste zbyva RS Duke. Jo, a ta cena u toho Skarebaje treba na koloshopu 6990, podivej se i na cenz ostatnich vidlic a v jinych e-shopech. Ja osobne bych nechtel vidlici s uzsimi nohami nez 30mm (uz posilhavam po 32mm)
Poradne se projed treba na te Romanove Rebe nebo na moji Z3, budes to mit investici na delsi dobu.
Co se zdvihu týká, jsem rozhodnutý. Potvrdili mi i v ProgressCycle -jakožto zastoupení Ravo u nás-, že na ten můj Racing XC by víc nedoporučili. Rozumím tomu příliš málo na to, abych o tom polemizoval. Reba stojí zhruba dvojnásobek mé představy o ceně – ještě tak toho Duka (viděl jsem ho pod 8500) bych možná ustál …
http://www.actionsports.de/…5::1120.html?…
Ale je to tech 100mm, ja bych se jich fakt nebal
To je dobrý tip, ale i tak to vychází s poštovným na cca 9900. Moje představa byla tak 6000 :-( … Duke (XC) je o třetinu víc, Reba už o dvě třetiny. No, ještě si to trochu promyslím
ten kram mam 12km od baraku, Werdohl…
jak moc po10kkč? co duke xc na koloshopu za 8430? jeste nedavno meli na kolokramu rebu za 9kkc.....
a co Recon?