Stavim kolo přítelkyni. A měl bych dva dotazy. 1. Nějaký zkušenosti s rámem Apache Tanka Tate L 2005, 2. Chtěl bych tam dát Scareba Comp 2005, přítelkyně váží asi 50 kg, tak jestli nevíte jak to bude chodit.
Stavim kolo přítelkyni. A měl bych dva dotazy. 1. Nějaký zkušenosti s rámem Apache Tanka Tate L 2005, 2. Chtěl bych tam dát Scareba Comp 2005, přítelkyně váží asi 50 kg, tak jestli nevíte jak to bude chodit.
skareb je mekkej shit (co se tyce tuhosti konstrukce i tuhosti pruzeni) takze to bude fungovat ok.....pokud tvoje pritelkyne nevozi moc velky kotouce nebo neskace 2m dropy…
jo a staci to jednou…
Za to dvojí téma se omlouvám. Spadlo mi připojení při odesílání a když jsem se připojil znova tak to tam bylo dvakrát. U tý vidle mi jde hlavně o váhu. Kotouč tam nepůjde, budou tam Magury HS33. To se tady nedávno řešilo a mělo by to být v pohodě.
co jsem tak koukal v shopech, tak kde je scareb, tak tam vetsinou davaj i podkovu, aby to bylo pevnejsi…
Tak o tom jsem taky přemešlel. Teď ty Magury vozim já a ta podkova co tam je a spojuje brzdy tak s mojí Marzochou MX Comp docela cvičí.
no jesli to roztahuje mx compa tak na skareba (navic s revers archem) bych to bez poradny a tuhy podkovy ani nedaval)
já bych se skareba nebál. To je pořád keců od majitelů marcocchi tady na BF že je to shit, ale ruku na srdce, 95% xc jezdců zde těm skarebům zdaleka nenaloží tolik co jezdi elite na světáku a taky jim držej, ikdyž tak jednu sezonu…
tak to uz je dnes po druhy co s tebou souhlasim:-)))
mam skareba a shit to neni, sice neni tak jednoduchej jako MZ a neni to takovej drzak, ale neni to taky kotva jako MZ:o)))
Ano, přesně tak… Ale Marzochisti byly, jsou a budou… Já bych taky šel do Skareba… Mně Marzochi (ta MX compy) přijdou celkem jako líný vidle… ale možná je to jen můj názor… a ono vozit 1,5 kg a 2,1 nebo kolik to má, to už je znát…:o)
Zdravíme pozemšťany!