Nazdárek bajkeři hele co máte za názor na firmu cycloshein?nebo máte s ní někdo zkušenosti?
Nazdárek bajkeři hele co máte za názor na firmu cycloshein?nebo máte s ní někdo zkušenosti?
Mladá od nich má dres, kalhoty a návleky na kolena za +/- 900,– Kvalita materiálů a vložky odpovídá ceně. Spíš to vídám na turistech. Já bych to nekoupil, nicméně svou klientelu si nacházejí. Značková prodejna sídlí v H. Počernicích na hlavním tahu.
Třeba jejich dresy s krátkým rukávem vypadají příšerně, řekl bych. Ale mám od nich dres bez rukávů, dlouhý dres a dlouhé kalhoty na zimu (vše za opravdu slušnu cenu) – a jsem nadmíru spokojený. Navrch jsem si u Scheina koupil ještě i zimní bundu – vypadá dost nevkusně, uznávám, ale na druhou stranu slouží dobře..
Mám zimní bundu, je supr, zimní dlouhý kalhoty jsem prošoupal, návleky na kolena jsou fajn, zepředu zateplené, návleky na ruce jsou špatný, blbej materiál, který není elastický, nejsou zateplený a nemají nahoře gumičku, takže sjíždějí.
Mám od nich kra?asy a nic moc, nemají gumičky takže se vyhrnují a oproti např Sensorům i tak nějak podivně sedí. Používám je už jen občas na krátké vyjížďky. Ještě mám větrovku z něčeho alá Pertex – je to takovej lehkej šus?ák s ripstopem a ta je docela fajn. Až na to že měla nějaký zátěr, takže prvního čtvrt roku nepromokla, ale teď už promokne hned a nepomáhají ani různé impregnace, proto jí používám jenom do větru proti chladu.
Pred par lety jsem od nich mel kratasy – kvalita odpovidala cene – material hur prodysny, vlozka molitan-malo pohodlna, malo trvanliva, jak na vsech sortkach za cca 600, 4panelove, tj. neprilis dobre padnouci – docela se divim, ze Lucka Kovarikova a Michal Jon v nich objeli svet (zrejme nebyl lepsi sponzor…) Zato od nich mam plastenku a navleky na tretry z mat. Porotex (vyr. Gumotex breclav) nepromokavy(i po zatim 2 letech), prodysny, za cenu bundy cca 800 skvely a zimni roubaix gate s dvojitymi koleny – spokojenost – kvalitni material za vybornou cenu (ikdyz, letos jsem okukoval dlouhy kalase, ktery budou urcite strihove lepsi)
kalhoty krátké bez laclu mi přijdou v pohodě. návleky na boty vydrží dost mechanického poškození, ale ty co mám promoknou, ikdyž nejsou prodávané jako nepromokavé, takže… návleky na kolena se shrnují, ty už bych si nekoupil ani omylem
tak jak tady bylo řečeno je to o ceně. Já jsem spokojen – vlastním kra?asy s laclem modré i černé (vložka dupont) dlouhé bez vložky do pasu dlouhé s vložkou (dupont) s kšandy zimní bunda fleš návleky na tretry (porotex) vesta neprofuk zimní čepka a bez problémů kvalita odpovídá ceně jen nevěřím že kra?asy např. 5× dražší vydrží i 5× déle.. nikomu to nevnucuji- popravdě jejich dresy to je omyl…v tom jim chybí drobátko nápaditost…
Nevim cemu rikas vlozka dupont, u mych to byla takova ta obycejna vlozka – molitan s nejakym vnejsim materialem, jako se dava do vsech levnejch cyklosortek. V porovnani s nejlepsim modelem od Atexu (za cca dvojnasobek) ta vlozka ve funkcnim stavu vic nez polovinu doby nevydrzela a rozdil v komfortu je podstatny ve prospech Atexu – to stejny se bude dat rict zrejme i o topmodelu od Kalase (ten zatim nemam tak dlouho). U zahranicnich znacek – nalini, de marchi – ktere jsou jeste drazsi, uz rozdil z hlediska vlozky nebude – pouzivaji totiz ty stejne nebo topmodely od jinych firem.
mají vložky co používají jiní ..tzn z dovozu už tam není molitan Ale jak jsem řekl každej si může vybrat to své. A cena taky často rozhoduje..a nakonec při pohledu na poslední časovku L.A. si celou cestu upravoval kra?asy – žeby dodavatel cyklo-stein ?? A kvalita hadrů na bikerovi je či není přímo úměrná kvalitě jeho nohou ??
Molitan jsem myslel jako druh materialu, protoze nevim jak lip to popsat. Nevim jestli uz nemaji i nejakou lepsi vlozku, pred cca 3roky byla ve vsech ta stejna, ktera je po 5000km silna jak z papiru. K posledni vete – kvalita hader je neprimo umerna kvalite zadku bikera:o)
Jeste jsem zapomnel dodat, ze ta vlozka neni problem cycloscheinu, mel jsem i cenove srovnatelne g-sporty a podobna vlozka – podobny vysledek. Na cyklosortkach od cycloscheinu mi prijde horsi material a zejmena 4panelovy strih, v tom jak ty sortky sedi bych videl snad nejvetsi rozdil.
U Cyclo Sheinu jsem si koupila kra'tasy s výstelkou a tričko. Perfektně mi sedí a jsem s tím velice spokojená. Navíc cycloshein má velmi jemně odstupňované velikosti a to i na mou postavu.
Nemám ale s čím srovnávat, protože jsou to moje první dva kusy speciálně cyklooblečení.
A nemohu zatím ani posoudit trvanlivost, protože s gatěma jsem zatím jela jen 5× a zatím stále vypadají jako nové.
Dříve jsem jezdila v bavlněných tričkách. Velmi dobře sají pot, ale neschnou dost rychle – tedy člověk jede neustále ve vlhkém. Cyklotrička jsem považovala za zhůvěřilost a módní záležitost. A ejhle, jak já se mýlila. Cyklotričko i když je z uměloziny, docela dobře saje a chladí. Jede se v něm daleko příjemněji než v bavlně.