Zdravím,víte někdo něco o tomhle kole?Maj ho za dobrou cenu tak chci zjistit zkušenosti.Díky
Zdravím,víte někdo něco o tomhle kole?Maj ho za dobrou cenu tak chci zjistit zkušenosti.Díky
Přijeď a svez se…Mám tedy model 3+ z roku 2003, kupoval jsem ho loni nový za 26.000,– Kč no a nestěžuji. Akorát se musí šlapat:-) Měl jsem za stejnou cenu možnost Kony a Wheelera (oba samozřejmě fully), ale Garry mi tak nějak nejvíc seděl.
Mam Sugar 4+ model 2002, rám 2004 (praskl), maximální spokojenost, super jízdní vlastnosti. Akorát radim vyměnit sedlo (asi samozřejmost) a brzdy Promax – stojí za h…
Sedlo Titec Ithys Amore? No to je příšerný, taky mi z něj šíleně bolí p…l…Co sis pořídil a jaká je spokojenost?
Na tom mym bylo nějaký WTB, už od pohledu nejlevnější hrůza. Mám Fizik Nisene, pro mně osobně nejlepší volba, ze všech sedel, který jsem zkoušel, jsem si na tohle nemusel zvykat a hned od začátku mi perfektně sedělo
to WTB Laser V sem mel taky, ale bylo treba ho poradne rozsedet, pak bylo v pohode… vymenu sem udelal z designovejch duvodu a protoze byla hodne dobra nabidka