Jedete do Č.Budějovic na maraton?
Jedete do Č.Budějovic na maraton?
este nevim, ale chtel bych
Tak ja asi taky .. puvodne jsem chtel jet do Chorvatska, ale sef mi nechce dat dovcu, tak pojedu akorat tak do .......
pojedu:-)
jo hele pokud o tom nevíte, tak se 10.9. jede soběslavský maraton, který by měl pro sezonu 2006 měl být zařazen do Anlen Galaxy serie.) více zde: http://cyklo.interier.com/…5/zprava.asp?…
nebo tady: http://www.cykloteam.cz/
Jedes i pak v nedeli Ravo? Nebo ted v nedeli do Jistebnice na MJČ?
asi ne hele tuhle nedeli jsem po Chýnově a pak uvidim.) a ty?
Jestli nepojedu Sudety, jako ze asi ne, tak pojedu urcite maraton a XC este uvidim. A ted v nedeli bohuzel nejedu. Co je Chynov?
takovej verejnej závod v Chýnově u Tábora v sobotu…:-)
Chtel sem jet v sobotu na Malikov co poradaj kluci z Vela, ale nejak mi do toho vlezlo neco lepsiho, takze vikend bez biku. :-)
:o)
Pojed na Sudety…to je aspon poradnej zazite…a jestli bude chcat…tak se z toho vsichni pos***m :-)
Uz sem se rozhod. Sudety pockaj na pristi rok:-) Kdyby chcalo, tak me tam ven nikdo nedostane! :-))
ty vole ty ses tady snad porad ne ? :-)
Takze do Budejic jedu urcite, do Chorvatska jedem az 9., ale zase mi unikne MCR v Jedovnici .. :(
Na stopro do Budejic jedu, kdo dal? ..
ja 100ku, sfinga 50, savah 50, lempl 50. Beru pevnou vidli, pry povrch v pohode?? B.
jj, polnacky nic drsnyho. Klet konkretne nevim, ale vetsina cest sou asfaltky – jedine ze by to strelili kolmo nahoru lesem.
Okoli Kluka to je lesni cesta.Hreben Blanskeho lesa a Klet to je prevazne sotolina a starsi asfalt.Nevim presne jak vas pusti z Klete dolu,ale jede to fajn.
Jojo na Sudetech se ti SID bude jeste hodit. Skoda ho rozlamat na Becovym zavode :))) Drzim vam palce a doufam ze se uvidime na Sudetech.
ja taky jedu 50ku, pac me tam sef nominoval .. chtel bych se vejit do 20. mista, tak uvidime .. a pevnou vidli si taky beru (SR Suntour) :)
chtel nebo musis?, vyjadril se sefik dost jasne:-))? B.
musim, ale asi aji chci .. :)
20.celkove nebo v kategorii? Jestli celkove, tak to si maknes! Na ty kratky bych rek, ze bude dost natresk.
Jasne ze celkove .. a maknout umim, kdyz zrovna nemam sindrom vyhoreni, jakozto letos uz docela dostkrat .. :)
No, preju ti to, ale sem zvedavej. Na kratky bude hodne prechrcino… Lempl, Sfinga, Budvaraci atd… Good luck! :-)
tak pegal do 20. fleeku klidne mohl bejt… ja byl az 33. … salo me ze bylo nadherne, dojedem na prezencku a zaclo chcat… takze dalsi zavod na blate, ktery absolutne bytostne nesnasim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§ je to pekne na ****, ale jja a mi fredove to nak prekousali… jinak co se tyce tempa a toho vykonu jako vykonu(ne techniky) tak sem byl spokojen..... docela by me zajimalo, jestli, kdyby bylo sucho bych byl do 20. a nebo ne…
Budu se motat nahoře na Kleti.
Tak ja jsem byl nucen odstoupit. Postupúne jsem se propracovaval startovnim polem kupredu, dostal jsem se na nejake 25. misto a sel bych jeste dal, jenze jaksi se mi zvedl teren a docela dost mi nafackoval. Nastesti to odnesla jenom ruka a zrovna prava, takze mam k dispozici jenom levou. To by clovek nerek jak tu levou ma chromou .. :)
a to se mi jelo tak krasne ...... do haj*lu ..