Přijedete letos do Písku zazávodit si se Svoradou?www.galaxy-bike.cz/serie/pisek
Přijedete letos do Písku zazávodit si se Svoradou?www.galaxy-bike.cz/serie/pisek
ja jedu
teda zavodit, ale ne s Jancim :-)
ja snad konecne taky… :)
tak to zase neposer! :-)
co zas??? ale zas nevim jak se tam dopravim, klasika, znas to… :)
Jedu!
hmm masáž od starostovi dcery, že bych jel :)
jedu… ještě nevim jakou, ale jedu:)
Letos bude opět v Písku na maratonu kameraman, film z loňska je na www.cyklosvec.cz/…ice/film.htm . Foto letos bude i na www.fotokocian.eu
A jak to bude s masazi od starostovi dcery? ;)
jedu taktez ..
.. ten film nejde? ..
Taky jedu,ikdyž se trošku bojim že letos bude málo bahna:)
na tyhle trati se bat nemusis… urco bude :-)
Jinak ja + Rampage sme tam rano jak na koni! :-)
Dobry peklo! V tech vyhnich na lesnich palouccich sem myslel ze chcipnu. Trat docela fofr, ke konci uz sem na to kaslal, a v poslednim sjezdu sem jel jak posranej a dva lidi me este predjeli. Jen se modlim, aby to, co se suskalo o tech zranenich nebyla pravda a preju co nejrychlejsi uzdraveni…
Tak takový závod jsem ještě nezažil, dvakrát jsem šel přes řidítka, poprvý jsem v rychlosti asi 35 km/h nedotočil zatáčku na štěrku a šel do škarpy přes řidítka, tak tak, že jsem se vyhnul ležícím kládám…, podruhý jsem šel přes řidítka asi deset metrů před cílem :-) Chci poprosit, jestli někdo nemáte video z této estrády, točilo vás tam dost…tak to zkuste nějak uploadnout prosim, rád bych věděl, co se tam vlastně stalo :-). Jinak vedro úmorný, zraněních bylo dost, ale to nejtěží prý jen otřesem mozku, takže snad to dobře dopadlo.
Naprosto přesně vím kde, ta zatáčka na tom štěrku byla hnusná, málem jsem ochutnal taky ty klády…ten klučina na tom posledním sjezdu teda nevím co dělal,nebyla tam žádná záludnost,každopádně nevypadal vůbec dobře,nohy udajně necítil,ale mám obavy, že to je sním opradu horší…to si pak člověk teprve uvědomí,co všechno se může stát…
no tak jelo se mizerně fakt… hrůza sem myslel, že dojedu pečenej… no zraněných blo dost… hlavně to, k čemu letěla helikoptéra, doktroři řikali, že ten chlap necejtí nohy… takže rychlý uzdravení všem a hlavně žádný následky tomu chlapovi
ke mne se doneslo ze je na tom este hur, ale netusim co je na tom pravdy… Kazdopadne :-(((
Taky si myslím, že to bohužel nebylo tak jednoduchý, jak to říkal Švec. Těžko hádat, ale vzhledem k tomu, co se všechno dělo mezi tím, než se ten nešťastník dostal ze sanitky do vrtulníku, bych to tak šťastně neviděla… snad to bude OK.
.. tak fakt to bylo „super“ .. .. v zivote jsem se netesil vice do cile jak ted v sobotu ..
.. nemate nekdo nejaky novy zpravy o tom klukovi .. kdo to byl? znate ho nekdo? ..
sice ho neznam, ale podle jendoho Písečáka, se kterym jsem dneska mluvil je už ten kluk v pohodě:-) Dobrá zpráva:-)
Fotky jsou také na www.bajkfoto.net