• Krutor

Pár lidí mě asi na dálku odstřelí za další thread o gumách :-(. Ale v archivu jsem nenašel. Potřebuju trochu přezout, muj python je vzadu už po cca. 2300 km trochu sjetej, takže na podzimní 2–3 maratonky bych chtěl dozbrojit. Mám představu, že pajtna z předku, kterej je v poho, hodím an zadek a na předek dám něco jinýho – a do 500,–. V kšeftě mi doporučili WTB Weirvolf 2,1. Máte s ním zkušenost – vpředu/vzadu? Jak to vůbec děláte, když sjedete zadek ?

0 0
    • Daf  

Ja jezdim stejnou gumu v predu i v zadu a prubezne je prohazuju, takze je sjedu rovnomerne. S weirvolfem nemam zadnou zkusenost, ale pry se dost zvejkaji ty bocni vystupky, takze na tvrdej podklad to moc neni. Dobrej na predek je treba Continental Explorer.

0 0
    • TinkTink  

Uz po 2300km :o)…to mas dobry..mne vetsinou gumy nevydrzi ani 1500km :o)…

Kdyz sjedu zadek, tak ho vyhodim…tak uz to byva.

Dat sjetyho Pythona na predek je sebevrazda…mezi nama…

WTB – byl tu presne tento thread 14 dni zpatky.

0 0
      • Krutor  

Pro oči nevidím !

Jinak ta výdrž je dána tím, že u nás v Moravským krasu se dá jezdit po lesích dost dobře, ale málokde je terén tak drsnej aby se gumy sjely brzo. No a taky máme každej trochu jinej pohled na to, co je ještě jetelnej vzorek.

0 0
        • mastihuba  

abych teda přispěl k věci. 14 dnů ho mám na předku a první dojem byl dobrej. Oproti nanoraptoru jsem byl nadšenej, ale asi po 800km si řikám jestli mě ta dřina skoro s kilovým pláštěm v tom moravským krasu stojí za to. :) Vloni jsem objel Drtiče na nanoraptorech, letos stejnou trasu na weirvolfu a zmaxu oba 2,1 a celý sem si to tak nějak líp užil.

0 0
    • Mustafa  

Mel jsem je na biku asi 1500km,sjel jsem zadni a hledal jine co by mi vyhovovaly.Z toho co jsem zatim jezdil mi prijdou jako velmi dobre univerzaly.Ted mam nazuty Wormdrivy a neprijdou mi o moc rychlejsi.

0 0
      • Mustafa  

Dluzno podotknout ze po tech 1,5k nebyl tak uplne sjety ale uz se mi nelibil :o).A to jak jsem ho sjel pricitam na vrub tomu ze jsem (pokud mozno)brzdil smykem.

0 0
      • marapara  

Wormy zrychlí, až se na zadním plášti sjedou ty nízké pražce, pak už jezdí líp.

0 0
    • Dopitak  

Weirvolfa mám na zadku, chtěl jsem něco obzvláš? dobrýho do terénu, protože jsem nešika.. hodně moc na tom jezdím po silnici, protože na akcích většinou pláště nepřezouvám, to jen doma

a boční patky se nežvejkaj, aspoň jsem nic neobvyklého nepozoroval za cenu kolem 370/380 do něj jdi

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.