Jak dlouho vam vydrzi? Napiste, prosim, jakou variantu mate (sire, patka). diky
Jak dlouho vam vydrzi? Napiste, prosim, jakou variantu mate (sire, patka). diky
vzorek vydrzi dlouho(2.0,drat),akorat samotna guma nevydrzi dyl nez vzorek.proste me nasraly,prorizly se ani nevim jak,tereni gumy to teda fakt nejsou.
dlouho = kolik? cas ci km?
Ja jsem jezdil 2.1 a vydrzej urcite pres 5000km.
mam drat 2.0 je na nich okolo 2000km a vzorek na zadnim je tak v polovine zivotnosti, nedam na ne dopustit, jsou skvele..
…tak do mesta nebo lehkyho terenu.
sem se ptal jak dlouho vydrzi, neminim se hadat o vzorku, to je prilis subjektivni. stejne do nich pudu (uz jsem jezdil i „hladsi“), jen sem potreboval vedet, jestli neodchazi prilis brzo. Takhle se hodi i priplatit za kevlar… diky
no to ja taky ne:-).ja to asi srovnavam blbe(s velociraptorama:-))
Ale Enjoyi, tady nikdo jinak nejezdí. :-)
Vozil jsem – foukal na 60PSI a vydržely vše = skoky v 60km/h z metru na kameny, rychlou jízdu po tomtéž, klacky, jízdu mimo cesty a za celou dobu jen jeden defekt. Je že to byli 1.85 (kevlar), tak pohodlí šlo stranou, ale zase do kopce to byl fukot :-). Takže pokud jezdíš !XC! a hodně rychle, tak bych se jich nebál…
Kolik vážíš, že je foukáš na 60? Já mám 2.0 drát a dávám jim normálně 40 a maximálně 45. Při mých 70 kilech mi to přijde rozumný kompromis mezi komfortem a odvalováním.
No, vážím 94kg i s kolem, tak si to přeber :-).
chlapi, jeste potrebuju poradit: rozhoduju se mezi 1.85kev. a 2.1kev.. Sel bych do 1.85, ale bojim se, ze bude az prilis nepohodlna. Chcu to na zadek – tedka jezdim Innovadera 2.0, ktery musim hulit prakticky natvdrdo… diky
Ja bych sel urcite do 2.1 je to pohodlnej balon. Ja ho hustil jen na 2.5 baru a je i lehkej 520g.
Tech 520g mas overenych? Ja vsude ctu 640g, pripada mi to ale nelogicke, spise pro ocel. patku tech 640… Babo rad, v nadpisu plaste 640g a v blizsim popisu 510, :-). Ale asik vemu tu 2.1, bo do Beskyd to bude lepsi, :-).
520g jsem opravdu navazil na kuchynske vaze :) 640g musi byt to dratove provedeni.
diky vsem, rozhodnuto, :o)
No ja mam fulla, ale uz nic mensiho nez 2.1" nechci :)
ja je foukal na max.(65psi).neco vydrzely,ale pak se nejak prorizly a tech defektu bylo taky vic,tak nevim.
masochisto
kolik kPa je jeden psi???
ci vim:)
ja foukam normalne tak tech 500–650kPa a zajimalo by me kolik je to pis abych mel porovnani…
samo ze psi…
35–65psi je 250–450 kpa
1 BARS je zruba 14P.S.I. 500–650kpa je ca 70–91 což je docela hodně na bika.
ale zase se to potom krasne kutali… :)))
no pokud vim tak ti zatim guma nebouchne:-)
1 kPa= 0.1450377 PSI
mam drat 2.0 a vydrzi asi opravdu dlouho… ted na nich mam cca 1.000 km (tak napul asfalt a teren) a jsou jak nove. zastal bych se enjoye – v terenu vazne moc nepodrzi. na najizdeni km na tvrdem podkladu budou o.k.
Mám 1,85 drát. Letos je budu jezdit 3. rok. Výdrž odhaduju na 7500km.
Mám na nich najeto něco přes 1000 km a předek jako novej a zadek je tak z 1/3 sjetej … možná bych neměl brzdit smykem :-) Ale za 370 Kč za drát verzi je to vlastně fuk… Příště jdu do Veloci Raptor, tenhle pláš? je na XC a já raději Enduro.
motoraptor je taky dobrej
A Weirwolf je taky dobrej. :-)
Kde ho sehnat??
Já ho mám z Bike Call Centra, nebo jak se to jmenuje a to je v Praze na křižovatce Žitný a Legerky.
Podivej se kde bydlim a bude ti jasne ze do prahy to mam cca 400km:(
New World? 400 km daleko? Tak to fakt nevím, kde by to mohlo být.
Preloz si to do cestina a je to u ostravy
Minulý týden jsem koupil NR 2.0.mám na nich kolem stovky, ale je jasné, že do víkendového blátivého terénu moc nebudou. Na silnici dost dobré. Jen jedna věc mně trápí, jak zvolit směr otáčení. Na předním je to jasné, doporučení na plášti. Ale na zadní bych vzhledem ke vzorku volil spíše obrácený směr. Co vy na to?
Pokud preferuješ dobrý záběr, tak ho otoč. Ale u tohohle vzorku v tom moc velký rozdil asi nebude…