nova zadni naba do mavic crossmax

8 nepřečtených
  • vespa

Ceka me vymena zadni naby na 3 roky starejch crossmaxech. Tak sem se chtel optat, jestli uz s tim nekdo nemate zkusenosti.Jedna se mi o to,jestli je potreba porizovat znovu origo nabu od Mavicu nebo je mozny koupit neco jinycho na 24 primejch dratu. Pripadne treba doporucte co :-) Moc dik

0 0
    • Daf  

Co se ti stalo s nabou ze ji musis celou menit?

0 0
    • Orbis  

Jak rika Daf, musis menit celou? nestacilo by vymenit loziska?

0 0
      • vespa  

Nevim jak moc je to vychozeny-to kolo budu mit od kamose za hodne slusnou cenu. Je tam dost volnej orech a podle mechanika co se o ne stara, uz nejde vic dotahnout.Tak zjistuju ty nejhorsi varianty :-) Uz sem mluvil i s chlapkem z Mavic centra v Brne a ten rikal ze nabu snad jeste u tech kol nemenil.Tak uvidim vic az to casem budu mit rozhozeny. Jinak loziska tam sou meneny,vuli to kolo nema zadnou.Fakt bude zalezet,jak moc bude rozhadrovany to ulozeni orechu a jestli s tim nepujde neco udelat. Ona by ta naba vysla finance stejne jako cely novy kolo :-(

0 0
        • Daf  

Hele volny orech u Crossmaxu je uplne normalni, protoze je ulozenej na velikem kluznem keramickem lozisku. Vule je i v novych kolech. Da se koupit i samostatnej orech cca 1200Kc. Si to rozeber a uvudis ze s tim nic neni.

0 0
          • vespa  

Jo o te vuli uz sem se informoval,ale tady je to fakt extrem :-) Opravdu to ceka na rozborku,ale budu toho bika mit az za mesic,tak sem sam zvedavej. Jinak jestli se muzu zeptat, kde Ti nabidli za orech takovou cenu? Dik za info

0 0
            • Daf  

Ja mam pocit ze jsem to videl v ceniku na strankas www.kastar.cz on to neni vlastne orech, ale jen vnejsi plast orechu. Totiz FTS-L orech ma uplne jinou konstrukci nez orechy Shimano. Ale stejne bych to resil jen pokud by to blbe radilo, coz si nemyslim.

0 0
    • moratii  

Kup si poradny vyplety a ne takovy d..ky…)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.