• 100kg

Používáte někdo adaptér pro rámy bez navářky pro kotoučovou brzdu DM-UNI od a2z? Obrázek je na stránkách cykloprofi http://www.cykloprofi.cz/…ery_a2z.html Viděl jsem adaptéry, které se opíraly přes dlouhé rameno o čep przdy. U tohoto si nedovedu představit jak funguje. Vydrží to i hliníkový rám?

0 0
    • vlk  

na té stránce v textu je odkaz obrázek a tam je vyfoceno jak je to na kole přidělané.Vypadá to že to jsou dva plechy.které tu zadní vidlici svírají pomocí dotažení šroubků.

Taky nemám kostru na kotouče a tak by mě zajímalo jak to drží. kaňkovský v olomouci mi nabízel, že mi na tu moji hliníkovou může navařit úchytku na brzdu.Mám rockmachine cps4,0 asi rok 2001.Neexistují na rockmachine nějaké speciální adaptéry na kostry bey navářky?

0 0
    • MARIN  

Ten jejich adapter ale urite nepujde na kazdy ram. Jinak vyrobit svuj adapter neni zase az takova veda. Poslal jsem ti meil s fotkama.

0 0
      • vlk  

mohl bych tě taky poprosit aby jsi mi poslal mail s fotkama na novaktt@centrum.cz.Ale rozkouskuj mi ty fotky tak aby velikost 1 mailu byla max 2 Mb. Díky

0 0
      • 100kg  

Díky. Už je mi to jasný. Ale se svými technickými možnostmi bych si to akorát mohl vyřezat z lipového špalíku. Nicméně volal jsem do Cykloprofi a stojí to okolo 900,– ,tak si asi udělám výlet do Holic a zkusim to nasadit na kolo. Akorát mám obavy aby vydržela horní trubka zadní stavby, protože bude dost namáhaná. Už 3 rámy jsem zlomil vždy ve spoji horní trubky zadní stavby a sedlové trubky a jeden, že se přetrhla uprostřed spodní trubka zadní stavby.

0 0
    •  

Ječňák je borec!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.