tak jsem se inpiroval. napiště nějaká infa o tlumičích, co stojí za …, kterým je lepší se vyhnout.
tak jsem se inpiroval. napiště nějaká infa o tlumičích, co stojí za …, kterým je lepší se vyhnout.
vzduchovym ;)
Proč?
Taky jsem se inspiroval. Nejlepsi odpoved na vyvolani flamu ;)
pružinovým…
osbna skusenost (zla) z FOXom Triadom, ak ho mas, alebo chces zakupit, nepouzivaj Lock-out. Inac je ten tlmic v pohode, ale pozor na Loc-out :(
Myslíš RP3 ? Co se ti přesně stalo?
Nie, myslim starsiu verziu TRIAD (plne otvoreny, Pro-Pedal a Lock-out), tam to blokovanie sposobi, ze sa tlmic znici a nasledne sa tazko opravuje. RP-3 uz nema Lock-out :)
Tak na to jsem čekal :o))))) Vřele vám můžu nedoporučit 5thelement, ač informovám o zajištěném servisu a náhradních dílech tak jsem byl docela při problémech s ním překvapen.
Když mi poprvé tlumič vytekl tak ho dali v Probike přetěsnit. Tlumič se podařilo totálně přetlumit, prakticky se kolo chovalo jako HT. Naštěstí druhý den zase vytekl tak alespoň začal fungovat. Další servis a opět tlumič přetlumen, teď čekám jak dopadne třetí reklamace. Kdyby nebyla sezona a krásné počasí tak by mě to asi mrzelo , že jsem bez kola.........nejvíc mě dostává jak se prodavači tváří když tlumič dávám na reklamaci......člověk si připadá jak kdyby něco provedl a prodávajícího totálně otravoval.......
Juchůůůůů tak bych měl dostat nový tlumič hurááááááá........
5thElement???
ako som vravel… vsetky..
5thElement opět. Už je mi celkem jedno co tam bude, hlavně už chci jezdit na svým kole.
A to 5th Element patrili medzi extratriedu. Casy sa menia (ani Klein uz nie je co byval).
ti prodavači jsou asi všude stejní, pač mi se stalo úplně to samé.........vypadalo, jak kdyby čekal, že se mu ještě omluvím, že ho otravuju:))
jakejkoliv bez regulace odskoku.. (rebound)
Tlmic.
?
Vlastne tlmice. Vsetky som mal na mysli…
jo tak tohle tema mne fakt zajima. nejezdi tu nekdo manitou tlumice? chci si koupit hecklera a v nabidce je Swinger Air 3-way, Swinger Coil 4-way Cr-moly, Swinger Coil 4-way Ti. Kterej z toho za neco stoji?
Moc vtipny.
možná ti na téma manitou a tlumiče něco napíše Cabbage, když u toho vzteky nerozštípe klávku :)
Podle vseho stoji vetsina tlumicu na XC za prd. Jenze ja potrbuju to nejmensi zlo. Tezko se bude tady v republice zhanet Cane Creek AD-10, ktery je podle MTBR.com nejlepsi. Co treba Fox Racing Shox RP3 05?
Neni proble zkus Akcebike ale urcite ti ho sezenou i jinde v Akcebike mi udelali i lepsi cenu
Mam na starem kole Cane Creek AD5 neni to zadny topend ale jednou rocne ho necham vycistit a to je vse rozdil mezi AD10 a AD5 je v tom ze u AD10 je regulace odskoku na vnejsku tlumice AD5 se nastavuje uvnitr jinak zadny problem a ze jich uz schytal ted ho jezdi ma kocanda
když sou ty tlumiče tak na prt tak proč na tom všichni tak „super hurá“ jezdíte???!
Mam Swinger Air 3-Way…tak neco zatim kolem 1,5kkm…mel jsem 2× problemy s malym tlakem v SPV…musel jsem to 2× teda kompletne vypustit a natlakovat znovu…ten malej tlak jsem si ale zpusobil sam, kdyz jsem ladil.
Od posledniho vyladeni…par set km zpet…funkce bezchybna…nemam s nim problem…ale kdybych si z tehle mohl vybrat, tak beru na 70% ten Coil 4-Way s titanovou pruzinou…hmotnost vetsi nebude o moc a funkce by mela byt o fous lepsi…a hlavne se ten tlumic v pripade malyho tlaku nebude muset cely vypustit (pouhe zpetne natlakovani SPV pri jeho malem tlaku mi nikdy nestacilo…)
Jinak jsem zatim spokojen…
Kdyz uz tak noveho FOX DHX AIR 5.0
Ptakovina…nejdriv za pul roku…nic o nem nevis a dovozce Ti ho urcite kvalitne ted nevyservisuje…
Mám Fox RP 3/05. Krásny makký chod, neuveriteľne žehlí. Je na GT idrive 5. O problémoch zatiaľ nič neviem, nemožem a vyjadrova?, mám ho iba týždeň. Zatiaľ mám požičané predné koleso. Keď bude bike kompletný (dúfam, že budúci týždeň) pochválim sa ním na bikefóre.
A jezdil si na jinem fullu s jinym tlumicem ze srovnavas
Pozor, neporovnávam! Iba som sa vyjadril. Nejazdil som. Bol som zástanca HT a iba zdravotné problémy ma prinútili prejs? na fulla. A pohupovanie pri šlapaní do kopca, ktorého som sa u fullov obával je minimálne.