Chci mojí koupit slušný kolo.Aby se pořád nevymlouvala!Merida je hlavní adept,ale rád si přečtu vaše názory,popř.jiné návrhy.Dík
Chci mojí koupit slušný kolo.Aby se pořád nevymlouvala!Merida je hlavní adept,ale rád si přečtu vaše názory,popř.jiné návrhy.Dík
Chce to víc informací?! Jaká cenová hladina? Kde jsou tvoje (její) priority??? Váha, velikost, geometrie??
a jelikož pro přítelkyni … tak jakou barvu ??? :o)
moje ma XC MISSION SPEED vpredu AXELA a je uplne nadsena hrozne se ji to libi a dokonce bych rekl ze ji to chytlo este vic – celopero pro babu vrele doporucuji..
Tyyy jo…tys ji to fakt dal :o… nechal jsi ji to na tech 100mm? :)
Pozdravuj ji :)
PS: vyfot to a posli mi to :)
nojo ta vidle je hrozne mekka je jak zvejkacka ale uplne idealni pro mou
navic si pristi rok koupim Maratonku a to by ta mje asi neustala, dybich to furt menil (((-:
Ahaaaa :)))
Jako proc ne…ja bych si toho axela aj rad projel tak na 50km…bych to chtel vyzkouset :)
giant je lehci- to by bylo pro holku lepsi ale radsi z ni vytahni se ji vic libi- to ti tu nikdo neporadi. p.s. a co duratec buterfly-full s geometrii a designem pro holky
sory za vynechavku- vytahni co se ji samozdrejme
Jezdím Gianta a kdybych ho chtěl pro ženskou,tak bych to určitě nefoukal tak,jak předepisují v manuálu.Bylo by to dost tvrdý.Jak to nafoukat Ti ale neporadím,protože mám starší typ s dvoukomorovým RS SID.Byl tady ale jeden týpek,tuším,že TUTITE a ten jezdil obě tyhle kola,ten by Ti dokázal poradit.Zdar.
Ticho! Všechny vás zabiju!