co si myslite o vidle Morzocchi DirtJumper 3 100. Chtel bych si ji koupit a nepoznam ji. Je dobra na street?
co si myslite o vidle Morzocchi DirtJumper 3 100. Chtel bych si ji koupit a nepoznam ji. Je dobra na street?
ja mam DJ 2 04 a myslim ze good. akorat v ni klepou pruziny, nicemu to nevadi jenom si musis zvyknout na ten zvuk
kukni sa na www.bajkshop.com (na ľavom boku tejto stránky je reklama) tam vidla Marzocchi Dirt Jamp Comp za 5000Sk v sekcii Marzocchi
a taky tam maj Duro D za 3390 v sekci suntour
Alebo www.bikeshop.sk
shimano.sk
trinnity.cz koloshop.cz kupkolo.cz dookie.cz(tá je najlepšie Doporučujem)
Počkaj napíšem viac
On sa pýtal na Marzocchi DJ2. O Duro tu není reč.
Nejdriv se nauc zarazovat prispevky a pak se nauc cist. Nevim proc mu cpes Dirt Jama, kterej nema s Dirt Jumperem moc spolecnyho.
Ja chci jenom jednu vidlu tak klid joooo? Nechci celou sit obchodu…
No jo, ale Dirt Jump 3, je uplne o necem jinym, nez Dirt Jam Comp! Dirt Jam je pruzina elartomer, a nema zadne tlumeni… Je to OEM vidle, ktera se montuje jenom primo na kola…
Dirt Jam Comp je pruzina elastomer…ale nelze to prohlasit globalne o cele rade Dirt Jam – verze PRO ma olejovy tlumeni.
OEM – ano i ne – tyto vidlice byly dovezeny do CR jako montazni, ale na kola se nedostaly, protoze jich byl nadbytek…
Jo to jo. PRO ma olej, to vim a asi sem to tak mel napsat. Ale rec predtim byla stejne o Comp… OEM – no to uz je jina, ale primarne byly urcene na montaz na kola… ;o)
Alebo si mam kupit radsej Manitou Stance static ako Marzocchi DJ3
ne