Jaky mate nazor na author naby.Chtel bych je pro tvrdsi pouziti,nejake ty dvojaky ,dropiky a tak na pevnaku.Financne jsem docela omezen a shanim nejlepsi pomer cena vykon a chtel bych prumyslova loziska.Mozna jeste naboje xsiv.Co vy na to? Diky
Jaky mate nazor na author naby.Chtel bych je pro tvrdsi pouziti,nejake ty dvojaky ,dropiky a tak na pevnaku.Financne jsem docela omezen a shanim nejlepsi pomer cena vykon a chtel bych prumyslova loziska.Mozna jeste naboje xsiv.Co vy na to? Diky
Authory ne, praskne ti osa a odejde ořech jako skoro všem.
Poměr cena ku výkon u Arthurů nehledej a v low-endu je jedno jestli to bude na konusy nebo na průmyslech, takže si kup třeba Sh Deore. Pokud máš trochu víc tak Woodman Components , F.U.N.N, XSIV, Quando, Point
XSIV vydrzi ? je to skoro stejna cenova trida jako Author
Author platíš za jmeno jinak by byl levnější. Jinak jak ktery XSIV, na starý pozor na 5 šroubů (Hayes ,Magura nekopatibilní)!sou prakticky k ničemu, proto taky často ta cena. Nornální nabýdka současnech modelu je cenově na spodní hranici průměru.
Bych se poohlidnul i po Promaxech na prumyslech, Novatec, Quando a Formula. XSIV jsem vozil letos bez jedinyho problemu. No teda az na zlomenej rychloupinak. Rika se, ze jim odchazej orechy, ale s tim jsem fakt problem nemel. To sem videl daleko vic posr..ych orechu u tech Authoru. V tech levnejsich prumyslovych nabach to bude asi jedno. Tak bych kouknul po nejakych lacinejsich nez Author. Jo a taky se mi moc nelibej :)
co se tyce PROMAXu, tak na koloshopu je maji tushim za 800 (neberte to jako reklamu :o) ). jinac ja osobne bych si ty authory nekoupil. jeden kamosh je mel a mel furt problemy s orechem… je fakt, ze druhy kamosh je vozi uz rok bez problemu, ale myslim si ze jit do authoru, to je sazka do loterie – bud to vyjde nebo ne… to uz bych radeji shel do 525 od shimana
to je zajimave ..a kdo muze rict,co ty promaxy vydrzi ?
No pokud se jedná o Promaxy od koloshopu nejsou na průmyslech ,ale klasika konus. Měly sme 3. Jednak se do toho dostává bordel, ale hlavně odešel ořech. Náboj je schodnej s nejlevnější Formulou ,ale hlavně má atyp konusy a ořech. Orygoš Promax člověk nesežene a vod Formule to stojí víc než dva nádoje dohromady. Takže nemyslim že každej bude hnedka přeplejtat radši nekoupit. Co se týká Promaxů na průmyslech ty sou podstatně dražší 2400,– př. , 3800,– zd. sem je viděl naposle před rokem v Praze.
no,ja se na ne byl podivat v progress cycles nebo jak se to jmenuje,byvala komersia.Maji je tam take,myslim,ze je dovazi,cena 790 kc a povidali, ze je na prumyslech a orech je opravdu atyp.da se pouzit jen promax orech asi za 500.
nevim jestli doopravdy jsou na prumyslech, ale podle meilu, ktery mi napsali maji prumyslova loziska
ja vozym author zadny na priemysloch a uchytom na kotuc zatial uplna spokojnost… klop, klop, klop :-)
Ty na koloshopu jsou na prumyslech. To co mate vy jsou ty konusovy schmecka v kompletu s jeste horsi brzdou…, ktera je ovsem proti mym Hayesum zazrak :)