poraďte kvalitní bowdeny za přijatelnou cenu.díky
poraďte kvalitní bowdeny za přijatelnou cenu.díky
Zkus nejaky Jagwiry. Kvalitni sou taky Nokony, ale ta cena je trochu jinde. Ale zase je nekde jen tak nepotkas.
myslim ze rikal neco o prijatelny cene:-)
Jo, taky sem psal, ze je trochu jinde. Stejne sou pekny…
jo aha,ja myslel ze ty nokony. sou pekny:-) Tink povidal neco o aligatorech,ale nevim kolik vlastne stojej ani kde je sezenu:-)
Třeba v Havířově ve Velosu, ale tahle rada ti bude platná jako mrtvýmu zimník:-))) Ale můžeš si je nechat poslat z http://www.cykloprofi.cz
Ceny: LY-180 72,– /1m LY-186 85,– /1m LY-880 106,– /1m LY-888 69,– /1m
si pripadam trochu jako mamlas,kdyz se na tohle ptam,ale daj mi taky ty koncovky na jednotlivy kusy bovdenu,kdyz si je rozrezu na potrebny dylky?
Daj, ale musíš vědět které chceš. Stáhni si jejich PDF a z toho si vybereš… Ceník máš v mejlu.
dekuju.ale skoda jenom ze mi ten katalog nejak nechtej nechat stahnout:-(
Já bych ti ho poslal, ale odesílat 12MB skrze ET Data Nonstop je trošku nadlidský úkon:-(((
prave ze sem mel pocit ze sem ho uz ztahoval,ale ted to nejak nejde.no tak dekuju aspon za ten cenik,snad se snima nejak rozumne domluvim az budu potrebovat.
tak oni maj ty koncovky i s obrazkama na netu,akorat ted zase nevim ktery vzit:-)
Dají se koupit samotné koncovky (myslím teď nějaké solidnější, nejlépe utěsněné O-kroužkem) někde po Praze? U nás je nemají, tak snad až budu mít cestu do velikého města ;) Třeba ten Alligator. Jinak zanese se všechno, jde jen o to jak dlouho to bude trvat. Mě Clarks chodí skvěle, ale také už pomalu odchází. Takže si nechávám koncovky k řazení a bowdeny budu zkoušet nějaké lacinější.
Aligátor TY 880 nebo TY 186, ovšem nevím, co je pro tebe přijatelná cena. Ale určitě nebudeš mít na kole 10 metrů bondenu…
Clark´s Climb8, řadicí bowden + teflonové lanko + utěsněné koncovky cca 800,– (je to kit), brzdový set tuším za úplně stejnou cenu.
stojej okolo 660,–
Dobry jsou i normalni bowdeny. Jen je treba koupit utesneny koncovky a lanka pro gripshifty (jsou uzsi) a na zadni a predni brzdu teflonovy lanko. Mylsim, ze to vyjde levneji a funkce je stejna.
Ty jagwire (nebo i BBB, ale stejne cena) maji takovou trubicku a nasadce na konce bowdenu, cimz muzes dosahnout, ze radici bowden bude uzavren po cele delce. Plus na konci jeste takova gumenna koncovka k utesneni. Bowdeny jsou slusne, vydrzi a ani po roce se nerozpadaji.