Už jste se dívali na www.cycloshop.cz.....maj tam to nový DEORE model 2006…co na to říkáte…zatím bez cen, ale je to normálně kopie LX.....co?
Už jste se dívali na www.cycloshop.cz.....maj tam to nový DEORE model 2006…co na to říkáte…zatím bez cen, ale je to normálně kopie LX.....co?
Já už sem to řešil v mým threadu asi před 3 měsícema, máš pravdu, přehazka jak LX, DC jak LX.. Vypadá to všechno podobně. A fakt mě to sklamalo. Tady se podivej http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…
Hele mně to ani nevadí, LX 05 se mi líbí a pokud se k němu Deore posouvá nejen vzhledem, ale i fcí, při zachování rozumný ceny, tak jsem spokojenej.
bohužel ta přehazka jen vypadá-když se požádně podíváte tak ty ramena jsou zcela jiná.Jen to vrchní je stejné principielně.
Deore nevím ale docela se mi zamlouvá to alívko (fakt pěkná práce). Pro mou přítelkyni je na treking jak dělaný „Hlavně když to pěkně vypadá“ a tohle fakt vypadá dost dobře.
jo to Alivko bude dobré pro naše ženušky podle toho jak vypadá tak už půjde a musí jít samo…
bohužel už jsem zhýčkán vyššíma řadama… takže deorko ne a nejsem zastánce dualů. Ale to alívko je fakt pěkný, jak říkáte, hlavně pro ženušky…