Jak je to s mostem přes řeku? Dá se přes něj přejet nějak „normálně“, nebo musím čekat až projede vlak a potom rychle mazat po kolejích než mě sejme další? Dá se k němu nějak rozumně dostat od Oleška nebo Březové?
Jak je to s mostem přes řeku? Dá se přes něj přejet nějak „normálně“, nebo musím čekat až projede vlak a potom rychle mazat po kolejích než mě sejme další? Dá se k němu nějak rozumně dostat od Oleška nebo Březové?
Kdyz nejede vlak tak normalne prejedes :-) Kdyz jede, tak bych radsi pockal na nejakym sirsim miste. Jen bacha kdyz tam najizdis, tak je tam v trsu travy takova zkuvena zelezna traverza. Dost lidi uz ji trefilo.
Ve směru ze Skochovic do Měchenic jezdím po pravé straně mostu. Chce to jen špicovat uši jestli někde vlak nehouká! :-)) Přejížděl jsem most asi 20× a jen jednou potkal vlak.
Je to snadný – když jdeš od Měchcenic, podíváš se na nádraží, kdy jede vlak a podle toho v klidu vpravo přejedeš. A taky jsou tam takový dráty, co když začnou tahat a cinkat, tak se přestavuje tra? a něco pojede. Prostě je to v pohodě:-)