V sobotu chcem projet trasu prazsky 50ky. Takze kdo bude mit chut a naladu, tak at se urcite prida! Zatim jedu ja a Zac. Sraz v 10:00 na Dejvicky u vylezu z Metra smerem jako k CVUT.
V sobotu chcem projet trasu prazsky 50ky. Takze kdo bude mit chut a naladu, tak at se urcite prida! Zatim jedu ja a Zac. Sraz v 10:00 na Dejvicky u vylezu z Metra smerem jako k CVUT.
škoda, nemám čas, jel bych v neděli. jestli jedete v 10, tak budete na oběd doma :)
Pridam se k vam, jen mi napis, ktery vylez z metra mas na mysli, zda predni (ve smeru prijezdu metra) nebo zadni (blize ke „kulataku“ u konecne autobusu)
ten ke Kulataku na konecny busu ze Suchdola…
:-)
OK, budu tam :-)
Kdyz prijedes metrem, tak ten zadni vlevo smerem na kulatak. Tak pred nim – je tam takovej placek u zastavek.
jedu to s kolegama, vyjizdime taky kolem 10:00
a odkud?
ja bych chtěla taky jet, ale na holku asi čekat nebudete co? :-/ leda že bych udělal druhou holčičí skupinu, jen kdybych veděla kudy ta trasa vede …
kua to sem prošvihla… ehm, leda tuhle sobotu nanovo :)
Brr z te fotky jde strach.
:-)
klidne bysme pockali, ale tejden uz je nad limit :-) Tenhle vikend nejedem, az ten pristi.
To pojedou vsichni a zavodne :-)
Frof -) z které fotky? mé krásné ikonky? :)
Ano tvoje ikonka.Je to manzelka Chuckyho?
netuším, našla sem ji na netu a zalíbila se mi. jizvy jsou fajn :)
Tak to je pekny.Doopravdy jsi hezci obrazek na netu nanasla?
http://aranel.wz.cz/ tady jsem hledala :)
LOL:-O
Pekny ikonky,ale proc zrovna ta s jizvami?Ty Manga jsou fajn.
To neřeš. Dřív jsem měla jako ikonku Daemiu z Q3arena, to byla taky kočka ;) A teď jsem chtěla někoho mě víc podobnýho (tj blonďatýho) a taky s jizvou.
Tak Hmm.
;) jdu rači na kolo :) čus