Uživatelka EILA pravila, v tématu o ježdění toto: „Kdyby jste šli radši chlastat “
Co teda takhle jít si v sobotu vylejt krky? zatím asi jen průzkum kdo by šel :-)
Uživatelka EILA pravila, v tématu o ježdění toto: „Kdyby jste šli radši chlastat “
Co teda takhle jít si v sobotu vylejt krky? zatím asi jen průzkum kdo by šel :-)
na minutku bych zaskočil, ale nerad bych aby to dopadlo jako minulou sobotu (viz foto z ruský sibiře :) co zase Arrest na kinských?
co pouzivas za kalendar?
To je dobry, ja si porad myslim, ze v pondeli bylo 19. :o) Jen bezte, budu na vas myslet
Chybka se vloudila tedy sbota 21.1. !
sbota? ty už jsi začal dneska co :)
a hned zitra 19. v pondeli se probral :)))
Monentálně nějaký Gregoriánský......
Urcite je na rok 2006?;-)
sobota 18. je sice pekny datum, ale preferoval bych patek 20.....;
sry ale pátek 20 už jsem přislíbil podporovat konzumaci piva v čr :(
vop, pátek 20. bych se též přidala… i když já už vlastně nechci pít
tak znova coze to nechces ???? (malo)
opíjet se jako čuně :)
uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to neni mozny ja jedu v patek na lyze:-( nechteto treba na pristi tyden:-) hups to mam zase maturak:-(
poradne si rozmysli co je pro tebe dulezitejsi
jů maturák já chci taky :) a nechceš tam pozvat celý BF? :) slušně oblečení bajkeři, hmmm
v kosilich.. hm
no klidne, listek mame za 300:-) tak kfdo chce kolik?
jako na kazdej maturak se tam v poho dostane tak 10–20(podle velikosti skoly) bez placeni…:o)
ja ho mam pristi sobotu :-)
ja ho mel pred 5ti lety :D ten maturak :D
ja uz si ho ani nepamatuju…asi sem se opil nebo co…bohuzel se asi opili vsichni nebo co,takze mi nikdo nerekne,co jsem delal…jo akorad nastup si pamatuju – vsichni sme ho po*rali
TAK CO ŠEL BY VEČER NĚKNO NĚKAM NA PIVO?
Bych i šel:) ale musím do práce…
na PIVO bych nesel nikdy nikam, ale do hospody klidne. vzhledem k pocasi je to jedinej rozumnej navrh…;
Pivo = hospoda !
tak šel by eště někdo?
// Pivo = hospoda// bohuzel taky plati hospoda = zahuleno…:///