Prosím Vás, viete mi niekto poradi? ako si urobi? značku na karbonovej sedlovke? Na hliníku som jemne potiahol pílkou, ale neviem, či to karbonu neuškodí. Vďaka
Prosím Vás, viete mi niekto poradi? ako si urobi? značku na karbonovej sedlovke? Na hliníku som jemne potiahol pílkou, ale neviem, či to karbonu neuškodí. Vďaka
nalep tam bielu samolepiacu foliu :) alebo cervenu izolepu…
No to práve nejde. Sedí absolutne presne do sedlovej trubky. A niekedy v dlhších a ?ažších zjazdoch sa oplatí zliez? a zasunú? ju. Alebo pri transporte v aute.
zkus třeba udělat značku lihovkou
skúsim. uvidím, ale mám pocit, že voda ju zmyje.
karbonova sedlovka by se mela mela nastavit anecha, casta zmena polohy skodi jeji strukture…
lihovka, barva ci tekute belitko (papirnictvi, kryje se tim napsany text,ne ta paska, vetsinou podoba tuzky)
Ďakujem za príspeky. Zasúvam ju minimálne, ale niekedy sa tomu človek nevyhne. Skúsim toto lihovka, barva ci tekute belitko Díky, čau
Já vzal nůž, v tom kulatém otvoru v sedlové trubce jsem na sedlovky vyškrabal kolečko (spíš zdrsnil povrch). Pak jsem ji vytáhl a bílou barvou na označené místo udělal puntík.
Vidíš, aj to by šlo, dík.
S karbonovou sedlovkou nehejbu. Maximalne jednou za cas v akutnich pripadech. Mam tam nalepku tesne nad objimkou, ale je to spis kvuli tomu abych videl, jestli zalejza.