Zdar Bikeři, tak co, jak jste si užili bahno na Budvaru? Já dostatečně a mám ho naprosto všude :-) Jinak, mě se jelo naprosto fantasticky, chtěl sem víc ale i tak 16. místo celkově a 7. v kat. je docela good.
Zdar Bikeři, tak co, jak jste si užili bahno na Budvaru? Já dostatečně a mám ho naprosto všude :-) Jinak, mě se jelo naprosto fantasticky, chtěl sem víc ale i tak 16. místo celkově a 7. v kat. je docela good.
hmm, dobry! Gratuluju! Bahno sem docela necekal. Sem rad, ze sem nejel. Prej tam ale pekne vcera chcalo. My sme prijely zasrany vod prachu :-) Jsou uz nekde vysledky?
my s brachou jsme si dneska dali opravdu vyzivny trening pres pul republiky :-)…a nespadla ani kapka. Pak jsem se koukl na radar…Chcalo jen v tech Budejovicich. Hold Lempl pritahuje neprizen pocasi. :-/
ani my o tom nepis........ posrany bahno…jak ja ho nesnasim… pojebany bahno… no 33. celk..... junak 13.? nevim nic presne… ale bahno bylo a to me sralo to tedy prresne vim btw vyhralo neco cislo 755?prip.559? :-))
nevyhrálo nic, leda tak h…o :-)
ty vogo s tim chcancem si to vylizes!, vsude bylo hezky. B :-)
čus Beedo, máš u mě bidon a jednu rukavici na bika. Chceš to nebo to mám vyhodit??? :-) Takový věci neskladuju :-)))
a pulku mozku na podlaze:-), brnknu ti odpo…B
Svitava je řeka řek!