máte někdo zkušenosti s těmito plášti.hlavně mně zajímá,jak rychle se ojíždějí.dík.
máte někdo zkušenosti s těmito plášti.hlavně mně zajímá,jak rychle se ojíždějí.dík.
ja sem mel rubena saurus silica kevlar a sjizdel se teda pekelne rychle, aji jinak to nebylo vubec slavny… se mrkni do recenzi tam nejaky rubeny sou.
Cus draku, mam pro tebe nejaky plaste. Jsou to WTB velociraptor ( http://www.wtb.com/…iRaptor.html ). Jestli je chces a vlezou se Ti do rozkroku, tak Ti je vezmu do Sumpru. Cus Adam
Diky, dovez je : za zkousku nic nedam…
Vozim silikove trilobity a velka spokojenost. Vydrz tak prumer, otazka kdy je clovek prohlasi za sjety (hned po nakupu? ;-) Prevkapive skvele drzej na suchu, lip nez vetsina spuntiku. Na sotoline a v bahne je zaber mizernej, ale smerova stabilita je slusna – prechod do smyku je citelny a neprekvapi, ostatne clovek si proste zvykne. Odolnost vuci defektu nadprumerna, nikdy jsem je necvak ani na mensich tlacich. Jedou suprove, ale dan je vyrazne nepohodli.
Kterymi temito plasti? Rubena vyrabi, jako kazda znacka, radu plastu od uplnejch smejdu az po spickovy plaste.