Ahojky :)
Jezdíte někdo Rubenu Charybdis?? Pište zkušenosti!!!
Ahojky :)
Jezdíte někdo Rubenu Charybdis?? Pište zkušenosti!!!
moje zkusenosti: osobne sem se dostal asi k nejaky vadny serii(byly zlevneny na polovinu) takze nejtezsi vazil 700g, ostatni okolo 600 a jeden i pod. rozhodne nemaj 2,0", spis tak 1,9", ale jsou vyssi. na asfaltu drncej a moc nejedou(oproti RR nebo pythonum) v terenu, ale i na asfaltu, drzej az neskutecne snad na vsem(oproti vyse jmenovanym) pokud se sjede prostredni cast vzorku tak nedrncaj na asfaltu, ale porad slusne drzej. kolik vydrzej netusim, ale protoze jsem najel asi 2000km na plastich co mel predtim Jecnak a posleze i Lempl, tak myslim ze 3000km vzadu bez problemu.
Souhlas s Cabbage + najdi si to v historii, dost jsem se tam o nich rozepisoval (krome clanku na Bajk.cz)
vím že to tady poslední dobou není moc moderní, ale v tohmle případě ses fakt mohl nejdříve trochu snažit: www.bike-forum.cz/…6/forum.html#…
No zrovna u plášťů mi to nepřijde úplně od věci, zeptat se častěji. Beru, že teď v zimních měsících asi moc lidí nový pláště nasazovat nebude, ale třeba přece jen někdo může přidat zkušenosti s chováním na ledě a sněhu, třeba.
Zrovna ty plaste jsem mel uz minuly rok v lednu a info jak se chovaj na snehu tu je.
Já vím, ale vždycky je cennějších recenzí pět, než jedna.
jasně zeptat se může, ale mohl si vytáhnout ten starý příspěvek a hodit hlášku typu: nějaké nové zkušenosti a pod – vytáhne ho tím na první místo, to co chce vědět, tak se tam nejspíš dočte a navíc mu za to nebude nidko nadávat :o)