Co si myslite o Schwalbe Nobby Nic slozenyho ze 3 ruzne tvrdych gum, docela me zarazi ze ho doporucuji dopredu, tohle by spis naslo uplatneni vzadu… http://www.schwalbe.com/index.pl?…
Co si myslite o Schwalbe Nobby Nic slozenyho ze 3 ruzne tvrdych gum, docela me zarazi ze ho doporucuji dopredu, tohle by spis naslo uplatneni vzadu… http://www.schwalbe.com/index.pl?…
v podstate to je len vylepseny RR, ktory nedrzal vpredu vobec stopu. A myslim, ze sa este nepredava zatial.
No jo, ale pripada mi ze vepredu se starat o to aby se plast rychle nesjel je trochu mimo…
Jde o to ze cim tvrdsi je smes tim je plast rychlejsi.
me de spis o to aby podrzel a vydrzel :-P
FR a DH plaste se delaji z mekych smesi a na XC spis tvrde.
hm.. a to je právě ten problém – ty pláště nejsou pro spořivé čechy :-( a němce bude zajímat jak jedou a ne kolik stojí…
Je to jedna z podminek.
Ale on drzi, jenom je potreba zvolit spravny teren :)
asfalt ? :)
:)
RR a serpentynny neni dobra volba…
jsem na něm jel tohle: http://www.bike-forum.cz/forum/foto.php?… a v pohodě podržel, zatím nejlíp ze všech co jsem jezdil, nevím co si pořád lidi ztěžuje, pro mě super pláš?.
tam nevidim ten asfalt.....
Drzi, nedrzi. Uz jsem byl nacaty, ze jej taky zkusim, ale nastesti se zde vyrojilo doce dost prispevku o roztrzenych bocich. To byl hlavni duvod, proc jsem zkoncil z Pythonama. Na hrozne jizdni vlastnosti si clovek po case zvykne, ale pokud se plast trha, tak je to spatny. On asi nejde udelat lehky a zaroven objemny plast. A protoze stejne nedojizdim na bednu, tak se nebudu v lese trapit na slikach ci poloslikach.
Souhlas nejde udělat lehký a přitom odolný pláš?, ale když se koukneš na tu foktu, tak kde jinde bych to už měl sakra rozříznout :o)
Takovýhle terén už je pro mě XC hrana, ale zase něco podobného absolvuju na každé vyjíždcě a po 500km nepozoruju žádné řízlé boky, jen jsem lehce obrzdil pár špuntíku. I kdybych je měl po 1000km vyhodit tak příště bude zase kavlarový pláš? s měkkou směsí – stojí to za to, dávám věci, o kterých bych dřív ani neuvažoval. Jestli to bude zase RR nebo něco drsnějšího, to se ještě uvidí.
RR na suchu drzi velice dobre. Taky je tlusty a pohodlny, kdyz jsem misto Little Alberta nahodil RR zpatky, porad jsem se ujistoval, ze nemam defekt. Ja jsem taky na nem sjel leccos, ale s Albertami jsem to jel podstatne rychleji :)
Já dokonce můžu říct, že teprve s těmadle pláštíkama mě začla pořádně byvit jízda terénem. Prostě mi vyhovuje jistota v záběru a brždění takže příště jdu ještě do něčeho hrubšího.(si ani nedokážu představit, jak by mě to chytlo kdybych měl pořádnou vidlici nebo dokonce celý nový bajk :o) ). Uvažuju, že příště bude Jimmy nebo Little Albert. Včera jsem po měsíci kontroloval tlak ve svojich RR a zjistil jsem že je celou dobu jezdím na 20 psíků a můžu říct že je to naprosto ideální nastavení i když je to nějakých 30% pod povolenou dolní hranicí :o)
tak tady vo tom NN pisou ze prej naklony dava dobre…
co sem na nej koukal tak tomu i verim..
no asi si ho dam na novyho bika ve 2.25 minimalne dozadu snad ho zacnou brzo prodavat :)
NN spis dopredu, dozadu mam jeste 2 RR:)
RR se rychle sjede proto NN dozadu! :-D
NN vyrobili pre tych, co si kupili par RR a zistili, ze vpredu ho mat nemozu, tak tie dva postupne dojazdia vzadu
jo to dava smysl, to by pak vysvetlovalo proc to tlacej tak dopredu, kazdopadne myslim ze vzadu by se taky dal, taky tam povidaj ze dava dobre i blato (ne tak RR) cimz ja jezdim dosti casto :)
mne je jasne, ze nie je do mokra…tam este s tym ratas a das si pozor, ale najvacsi problem je, ze nedrzi v rychlych prejazdoch zakrut
To byses ***** divil :))