Máte někdo zkušenosti s timhle kolem? Nějaký praktický rady, co je náchylný na poškození atd? Díky
Máte někdo zkušenosti s timhle kolem? Nějaký praktický rady, co je náchylný na poškození atd? Díky
Kámoš měl todle kolo, ale za půl roku mu ho šlohli. takže se nestačilo nic pokazit.
Hmm tak to trošku nasere, takový pěkný kolo… A nevěděl by náhodou ten tvuj kámoš, kde vo tom kole získat víc podrobností? Hlavně by mě zajímal rám. Na netu sem hledal dlouho ale nic sem nenašel (možná sem nešika).
No to nevim, akorát sme ho tenkrát přitáhli z ňákýho velkoskladu za Suhdolem. Jinak todle snad prodává intersport, ale ti nemaj na netu vůbec nic.
Jezdím ten rám třetím rokem na biku a je v pohode – terén Šely, žena má nějakou Meridu řady Matt sports a srovnání vychází ve prospěch Sprinteru. Výbavu toho treka neznám , ale rámu bych se nebál.
A nevíš náhodou, co to je přesně za rám? Výrobce, typ? Já to nikde nemůžu schrastit. Vim akorát že je to AL;-)
Taky sem to jezdil nez mi ho slohly…Problem je ze sprinter lepi nalepku genesis skoro na kazdy kolo:) Muj ram cr-mo ocel ale byl v pohode…Jinak znacka sidli nekde ve studance v jesenikach (teda myslim, nevim jiste jestli je to pravda…)
jo a „slohly“ sem napsal schvalne s tvrdym y pac sou to ku*vy…
to co je na rámu napsaný je AL 6061 original sprinter průměr sedlovky 27,2 mm ocelová patka na přehazku. Úhel hlavové trubky 70–71° Výrobce , typoval bych , že bude mít hodně blízko k MXM někde na foru byl i odkaz na jejich stránky podívej se do historie. Jinak výrobce je relativní pojem, Mám pláště Continental Made in Finland – uvážím li kolik je ve finsku výrobců pneumatik , tak nevím jestli náhodou nemám Nokiany