prosim vas poradtemi nejake dobre plaste 2,1 crosscountry dakujem
prosim vas poradtemi nejake dobre plaste 2,1 crosscountry dakujem
Schwalbe Racing Ralph
hahaha…
jako na nejakou neagresivni projizdku krajinou by to slo.
ale ty plaste za majitele nemuzou! ;-)
no to zase pockej:-).ja sice jezdim hlava nehlava,ale myslim ze docela ciste.a zadni ralph uz by mohl slusne povypravet,jak k tem rezancum prisel..
Nejdriv je vsichni vychvalovali a ted je vsichni hanej… Ja na nich mel za asi 4500km dva defekty z toho jeden byl trn. Sramy tam sou obcas taky. Prorizlej ho mam jednou vzadu a presne vim od ceho – jel sem Vsenorskej sjezd jako prase kamen nekamen (chapu ze DH kolegove Pa-dlista a spol. z toho budou mit prdel) Vsichni chtej lehouckej plast, ale asi uz si neuvedomi na cem se ta vaha ubira a ze je taky potreba tomu prizpusobit jezdeni a neni do nejakyho narocnyho terenu.
ne podjely v zatacce i na asfaltu, na jinejch plastich se tam da jet min. o 7 km vic…
no tak jezdi na jinejch plastich?!
co myslis ze delam......
vidis, dulezity je bejt spokojenej. Tobe to zataci, me to k tomu este jede :-))
ja je zase az tak nehanim,vzdyt je vozim dal.ale to co je fakt,proste reknu.a ze jim moc neverim v zatackach a moc to neklopim je taky fakt.
jenze ty si byl schopnej rozrezat i velociraptory.. a bezne tri defekty za vyjizdku, hmm asi by si mel s tvoji uzasnou technikou prece jenom neco udelat.. ;o)
ty provokatere:-)). tak poporadku:-).velociraptory nemaj jedinej skrabanecek a s tema defektama,no kdyz jsem vozil jeste nanoraptora a speedblastera,ze kterych misty koukala duse tak jsem s tim i docela pocital:-).ps:3 defekty jsem za jizdu jsem nikdy nemel:-). nakonec ty desinformace vychytame:-)
velociraptora si prorizlyho mel.. a tri defekty za vyjizdku si taky casto stihal..
no to pockej,zacinam si myslet ze si me s nekym pletes.jeste se na ty raptory podivam:-). ale 3 defekty..,no opakoval bych se:-). a jeste k tomu casto:-))
Tak pláště se tu řeší možná ještě častěji než vidlice, viz. historie. Já si teď objednal Continental Explorer ProTection.
Dal jsem ho dozadu a jsem spokojený, a dopředu možná pújde Vertical.
Hlas pro Continental explorer
bontrager Jones ACX
Panaracer FireXC, podle mně nejlepší možná volba ve 2,1"
Ten sa teda pekne zanasa blatom. A ta hmotnost. Michelin (wildgriper), IRC (Serac, Mythos) a vela dalsich.
Lance
?? Take neexistuju!
gatier gatier ty me trapis,proste ses rozhod me znicit,nekdo Ti to vysvetli,ale mam Te rad:)
hmmm
Michelin XC DRY sou to sice 2.0 ale to snad nevadí.
sem zvedavej na DRY2, vypadaj fakt dobre…
rubena scylla
IRC Mythos XC
IRC Notos XC a? to tu máme od IRC všechno :-)
Ne fakt, poctivý pláš?, nasadíš a nesundáš, pokud člověk nezávodí tak naprosto v pohodě – hlavní je že podrží :o)
jeste IRC Serac 2.1"
ty už tu právě napsané jsou :o)
jj necetl jsem pozorne.. tak aspon hlas navic pro IRC
Koukam ze jses zatizenej na IRC a trpaslika :) Sem si porad rikal co me to jmeno rika, az sem nasel ten thread o trpaslikovi :)
Jo jo IRC jsou pocitvý gumy, ale poslední dobou jsem spíš šwalbomil :o)
Poctivý až na ten rozměr :)
Maxiss Ignitor
Taky hlas pro ignitor, ale děsně rychle se sjedou.
Maxxis Medusa 1.8
specialized rockster nebo rollx podle zamysleneho terenu…
Nejezdil jsi (nebo někdo) RITCHEY Z-MAX 2,1 s patkou kevlar? Názor ?
jezdil jsem je v drátu a nestěžuji si.Je to dobrý pláš?. Důvod proč jsem šel do Continental je následující Zmax Kevlar 600 g cena 800 kč Continental Epl. Pro 520 g cena 650 kč . Ve srovnání mi vyjdou celkem obdobné Continentál se možná líp samočistí, ale to má za následek zásobování řetězu většími porci bahna což vede k následnému zadření spodní kladky přehazovačky. Tak nevím, zda je to plus nebo mínus.
hmmm díky za názor, mám možnost ty Z-MAX mít za 300,– Kč v kevlaru. Asi je vezmu.
za ty prachy bez do nej,taky jsem je jezdil nez jsem presel na PanyProXCohen,ale asi bych se vratil a hodne vydrzely
Muzu doporucit WTB Motoraptor ci pokud sezenes Enduro Raptor. Ted mam Point DB 889 2.2 a to je drapak pouzitelny jen do terenu, na silnici ma veliky odpor, zato v zatackach drzi jak zvykacka.
Jen počkej, Zající!