Kola s párovým výpletem na MTB

8 nepřečtených
  • tackett

Zajímalo by mě jaký máte názor a zkušenosti s koly s párovým výpletem na MTB s hydraulickými kotoučovkami. Rozhoduji se jaká kola a tenhle způsob výpletu se mi líbí. Proto bych ctěl vědět jak je to s pevností, kvalitou nábojů a bezpečností. Našel jsem kola Motex MTB X-RAM disk race, Rodi excalibur disk a potom Shimano XTR WH-M965, ale ti jsou mimo moje finanční možnosti. Existují ještě nějaké značky které by jste doporučili? Díky

0 0
    • Lister  

Pokud nemáš prachy, tak zkus ty Motexy. Já je tedy brzdím véčkama, ale ani po 250km celkem necitelného zacházení a přemlování váhou mých 85 kg, jsem je nepřiměl k tomu, aby ustoupily aspoň o 1mm. Takže jsem fakt překvapanej, jsem myslel, že centrklíč bude můj nejlepší kamarád :o)

0 0
    • Daf  

Bracha si nedavno kupoval Shimana WH-M540 coz sice nejsou kola na disky, ale to prekrizeni co pouziva shimano funguje. Kola jsou opravdu velice tuha srovnatelne s Crossmaxama. Shimano dela i levnejsi kola XT.

0 0
      • Bobo  

O výplet se stará sám, nebo to někam dává, když něco potřebuje? Ptám se, protože mám tu silniční verzi (WH-R540) a nejsem si jistej, jestli bych si je dokázal sám třeba vycentrovat. A ani se mi moc nechce pořizovat takovej ten příložník na plochý dráty.

0 0
        • Daf  

No blby je ze nemame spravnej centrovak. Ja bych si na to klidne troufnul, nezkouseli jsme to ani to zatim nebylo treba. Vzdyt je to par dratu. Co vim tak ty kola drzej a aby se rozhodily to by musela byt poradna pecka.

0 0
    • Meesha  

Ja mam Rolfy, ale sehnat pujdou uz asi dooost spatne. Nemuzu na ne rict jediny krivy slovo. Za skoro tri roky mi prasknul jeden drat. Rafek sem ani jednou necentroval. Tuhost se mi zda dobra, presnou vahu nevim.

0 0
    • lidumil  

Já mám Sh WH-M 535 a a za rok jsem nechal centrovat jen zadní kolo – bylo potřeba jen minimálně a to mám 110 kg. Přední se ani nehnulo. Takže ten výplet skutečně funguje.

0 0
    • fousac  

jezdim pointy XSD-3.. po 4,5kkm bez zasahu drzi a nesmajdaj..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.