• darthrevan

Cus, zrovna se mi povedlo dotáhnout třmen tak, že jsem strhl závit na vidli, no prostě idiot…:((( Dá se vyříznout závit o větším průměru? Kde si to nechat udělat? Nechci si kvůli tomu kupovat závitníky. Mi z toho asi jebne :((

0 0
    • juli  

Stanou se i horsi veci. Da se to proriznout na sedmicku a sehnat, nebo udelat novy sroub. Nebo pouzit Plastic steel epoxy, nebo podobny tmel na bazi pryskyrice plnene kovovymi prasky. Pokud tam zustal nejaky zbytek stareho zavitu a povrch bude dobre odmasteny, strikackou tmel vpravis do otvoru a po zaschnuti vyrobis zavit stejnych vlastnosti jako byl ten puvodni. Oba zpusoby mam ozkousene a fungujou. Ovsem kde v Praze pochodis to teda neporadim. Cykloservisy? Co treba v Braniku Progress cycle?

0 0
    • Pá-dlista1  

Chybama se clovek uci. Ti chytri cizima, ti hloupi vlastnima a ty uplne nejblbejsi kvuli tomu zadavaji porad dokola stejne thready :-D

0 0
      • Gatier  

:)

0 0
      • darthrevan  

Začínal jsem být nervozní z toho, žes ještě nenapsal… Kdyby ses radši zabýval něčím užitečnejším, pomohl bys sobě i ostatním. p.s. nepřemýšlels o tom, že napíšeš knihu? Určitě bych si jí nejenom já koupil

0 0
        • darthrevan  

Anebo bys mohl být adminem. Rovnou bys všechny dotazy mohl vymazávat, protože se už řešily..

p.s tohle je fórum, víš? Né knowledge base ;)

0 0
          • Pá-dlista1  

Nic si z toho nedelej. Ja jsem tim rypnutim jen chtel naznacit, ze vyhledanim v historii bys rychleji prisel k vetsimu mnozstvi pro tebe zajimavych informaci, ale chytremu napovez.....

0 0
    • croscountry  

Mal som v minulosti podobný problém. Na Manitou. Riešil som to špeciálnym závitníkom s minimálnym špicom. Vlastne bez špicu, aby zašiel čo najhlbšie. Šikovný sústružník by ho mohol ma?. Diera pokračuje ďalej, aj keď tam už závit nie je. No a s tým plochým závitníkom vyvata? závit do konca diery. A potom dlhší šroub. Fungovalo mi to tak bez problémov.

0 0
    • darthrevan  

Vyřešeno delším šroubem.

0 0
    • libi  

to mas asi Manitoucko co?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.