• venca1

mám tuto vidli (nesmějte se mi, moje fin. situace jinou nedovolila-za 2000 nic lepšího stejně neseženeš, ale můžete mi poslat peníze na ůčet a já si koupím jinou) no a jaksi se mi po… závit na šroubu který utěsňuje tu nohu s olejem- kokoti tam dali šroub z umělé hmoty Takže nevíte kde bych tento šroub nebo kompatibilní sehnal? Nechce se mi kvůli tomu vyhodit vidli a jezdit jenom po zadním kole.

0 0
    • Pá-dlista1  

Bud dovozce (BP Lumen?) nebo spis zkus milana1, ten urcite pri prejizdeni cihly nejednu znicil, tak by mu to mohlo zbejt :)

0 0
      • venca1  

je tu někdo z okolí ostravy kdo se v této vidli vyzná a umí ji upravit? Milan1 mě potěšil, četl jsem si starší příspěvky a tam píše že je to vlastně dobrá vidle, i když na těchto stránkách v recenzích jí lidi dávali za 5. Hlavně teď ale potřebuju ten šruob! Není možné že ho (šroub na vidli) nikdo nemá! Asi jsem měl dát velká písmena do názvu aby si Milan1 všimnul. Když tak napíšu tomu dovozci.

0 0
        • Pá-dlista1  

Tos to spatne pochopil. Ona to neni dobra vidlice. Ta znamka je opravnena. Ona se z nekterych tech soucastek da jejich upravou, vymenou a pridanim jinych dobra vidlice udelat… Fabie taky jezdi WRC :)

0 0
          • venca1  

jo, to vím a proto se taky ptám jestli tu někdo je kdo ji umí upgradovat

0 0
            • venca1  

p.s. ale fabie nemají ani po těch úpravách moc dobré výsledky a v tom je, doufám, rozdíl mezi fabií a touto vidlí

0 0
              • McBlacky  

optimismus je hezká vlastnost :)

0 0
              • milan1  
                • Odstraneno na pozadavek usera –
                0 0
                • enjoy  

konkurence-vanilla:-). jinak,to co lidi asi tolik prudi je to,ze vidlice ma plnit svoji funkci a ne byt pouze jakysi zaklad.. me by taky nebavilo mit neco,co by vypadalo jako prehazovacka a ucit TO jeji funkci. ale vis,ze proti tobe nic nemam.

0 0
                  • milan1  
                    0 0
                    • enjoy  

cloveka nastve,kdyz zjisti ze je s prominutim vul,ze si ji koupil. ale i tak by vidlice mela podle svoji ceny fungovat a ne aby nestala ani za postovny.

0 0
                      • milan1  
                        0 0
                        • Pá-dlista1  

Ja se tesim na dobu, kdy prijdes do kramu a reknes „Tahle vidlice co jsem si tu vcera koupil neprosla v Milanove testu“ „Tak to je bez debat. Vymenime ji. Mame tady novinku. Je to sice vyssi model, ale zkuste ten.“ „Dekuji, nashledanou“ ;)

0 0
                        • davidak  

Milane, kde bych mohl najít tvůj web? Ten odkaz v profilu nefunguje.. dík.

0 0
                      • Pá-dlista1  

To mas recht. Teda pisu to s odporem :))

0 0
                • venca1  

Milane, četl jsem tu v recenzích že do téhle vidle se lehce dostává prach a že se musí často čistit (já jsem s ní ještě nejel a jestli neseženu ten blbý šroub tak si ji můžu leda nechat zarámovat a pověsit nad postel…) Dá se s tím něco dělat?

0 0
          • Martyss  

Fabka, co jezdí WRC má se sériovým modelem společné akorát tak jméno:-)

0 0
    •  

Jen počkej, Zající!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.