kdo jedete?
kdo jedete?
hledam kanoistu a bezce … pokud najdu du do toho :)
tak se podivej na www stranky a najdi je :) bezcu tam je dost a myslim aj nejaky vodak – ale tech je malo.
B.O.B.R. = BLBE ORGANIZOVANE BESNENI RAPLU
… tam proste nemuzes chybet :-)
tiez to skor nedoporucujem. Moja dcera tam pred troma rokmi startovala (vtedy mala 14) a potom bola dva tyzdne chora. Bola v zenskom druzstve ako cyklistka a v tej zime brodila nejaky potok po pas vo vode.
Ale o tom brodě tam přece každej ví, tak kdo tam nechce, a? tam neleze, ne?
Msrt tak když nmáš rozum a pustíš svoji 14 letou dceru do tohodle závodu tak se nemůžeš divit že to odleží !
ja som presne nevedel na aku akciu vlastne ide. Aj ona si myslela, ze je to normalny maraton. Isli tam s oddielom, takze bol pri tom aj dozor dospelych. A kedze este nemala 15, tak tusim startovala aj pod cudzim menom, vlastne ako pozeram do vysledkov, tak pod vlastnym, akurat skomolenym. Bolo to v 2002, dokonca tusim mala este len 13 :-). Skoncili na desiatom mieste, medzi bikerkami bola dcera deviata, co nie je najhorsie lebo vtedy nebajkovala ale jazdila divu vodu.
potok = Morava… jak bylo receno, mel jsi si zjistit, do ceho svoje decko posilas… jestli sis myslel, ze tam je „nejaky potok“..no nic.
Běsnění to je určitě, organizované dobře. Kdybych měl vodáka, jdu z fleku taky raplit, :-).
Kočička! Haf!